banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İZNİK BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM BAYRAM KLİBİ

İlk kez 31 Aralık 2019 tarihinde Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan yeni tip korona virüs, (Covid-19) o günden buyana tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de birçok organizasyonun, dini ve milli bayramların toplu olarak kutlanmasına engel oldu. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-in büyük bir bölümünü evlerinde geçiren Türkiye bayrama da evinde giriyor.

İznik Belediye Başkanlığı ilk kez bu şekilde yaşanacak Ramazan Bayramı’nı hazırladığı kliple kutladı. Sosyal medya da paylaşıldıktan sonra büyük ilgi gören klipte İznik’e bağlı Müşküle Mahallesi’nden Ergün Aktaş (76) ve Mahmuriye Aktaş (80) Göllüce Mahallesi’nden Zeliha Kutlu (93) ve İnikli Mahallesi’nden Şükrü Kaya (78) ile Fatma Kaya (65) bu süreçten duydukları üzüntüyü dile getirerek eski bayramları anlattılar. Klipte ayrıca vatandaşların evde kalmaları, bayramda sevdiklerini telefon ile aramaları ve bu bayramda ziyaretlere ara verilmesi konusunda temennilerde bulundular. Büyüklerin verdiği bu mesajlar vatandaşlar tarafından ilgi görürken, klip ise büyük beğeni topluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21