Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

Jandarma uyuşturucu satıcısına suç üstü yakaladı

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 04 Şubat 2020 günü
saat:23.00 sıralarında alınan ihbar üzerine takibe alınan ve Uyuşturucu Ticareti yaptığı tespit edilen E.B. isimli şahıs Yıldırım İlçesi Vakıf Mahallesi Vakıfspor Tesisleri yakınlarında
05 Şubat 2020 günü
saat:07.50 sıralarında jandarma ekiplerince kaçmaya çalışırken yakalanmıştır.
 

Şahsın yaşanan kovalamaca esnasında beyaz poşet içerisinde bir malzeme attığı görülmüş, devam eden kovalamaca sonucu şahıs yakalanmış ve yere atığı malzemenin poşet içerisinde yaklaşık 67 Gram Metamfetamin uyuşturucu madde olduğu tespit edilerek, muhafaza altına alınmıştır. Ayrıca şahsın yapılan üst aramasında uyuşturucu ticaretinden elde ettiği degerlendirilen 470 TL paraya el konulmuştur. Olay ile ilgili Bursa Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat ile şüpheli E.B. Gözaltına alınmış ve 06 Şubat 2020 günü çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

Anahtar Kelimeler:
BursaJandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.