Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KANSER KAYNAĞI ASBESTE 216 KM’LİK NEŞTER

1 YILDA 100 YILLIK DEV YATIRIMA İMZA ATTI

Mustafakemalpaşa halkı 50 yıldır çürümeye yüz tutan, kansere neden olan asbestli içme suyu şebekesini kullanıyor. Başkan adaylığı döneminde özellikle çocukların geleceği için bu tarihi sorunun çözümü için söz veren Başkan Mehmet Kanar, ilçenin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacağı gibi altyapı sorununun da ortadan kalkacağını müjdeledi.

2 NİSAN’DA İHALE, MAYIS’TA TEMEL ATILACAK

Mustafakemalpaşa’nın önümüzdeki 100 yıl boyunca Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlediği kriterlerde bir içme suyu hattına kavuşacağını belirten Mehmet Kanar, alt yapı hizmetinin görünmeyen ancak, toplum sağlığı için ise son derece hayati öneme sahip olduğuna dikkat çekti. Başkan Kanar, ‘Değerli Mustafakemalpaşalı hemşerilerim en temel insan hakkı olan temiz, sağlıklı içme suyuna ulaşacak. Modern bir şehrin kriteri olan içme suyu ve alt yapı ile Mustafakemalpaşa’yı yüksek yaşam kalitesine kavuşturacak önemli bir adım atacağız’ dedi.

BAŞKAN AKTAŞ’A TARİHİ YATIRIM BÜYÜK TEŞEKKÜR

2 Nisan’da ihaleye çıkılacağını, Mayıs ayında temel atılacağını ve 218 km dev projenin Mustafakemalpaşa’ya kazandırılması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a özel değinen Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa’nın en önemli sorununun çözümü için öncelik veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve projenin yürütücüsü BUSKİ’ye ilçe halkı adına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BursaKemalpaşa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21