banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KAZAK GAZETECİLER BAŞKAN MUSTAFA IŞIK’A “ŞAPAN” GİYDİRDİ


Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Bissenova, Gürsu Belediyesi’nin ev sahipliğine teşekkür ederek, “Gürsu yemyeşil çok güzel bir ilçe. Adrenalin Park’a deta hayran kaldık. Basın mensubu arkadaşlarımız da 3 gece 4 gün geçirdikleri Gürsu Adrenalin Park’ta, çok anlamlı izlenimler edinip, gözlemde bulundular. Sayın Mustafa Işık Başkana çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
Konukları Bursa’da görmekten çok mutlu olduklarını ifade eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ise,”Atalarımızın kardeş evlatları olarak anlamlı ziyaretten çok mutlu oldum. Kardeş iki ülke basın mensuplarının, gençlerinin ve halkının kaynaşması, aynı kültürün bir parçası olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaları tabii ki çok güzel bir hadise. Çünkü bizler aynı kültürel renkleri paylaşan, benzer ortak kıymetlere sahip halklarız. O nedenle Anadolu Spor Gazetecileri Derneği’ni de böyle bir organizasyon nedeniyle Genel Başkan İbrahim Erdoğan, Genel Başkanvekili Yüksel Baysal ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Aydoğdu’nun şahsında kutluyorum. Geleneksel hale gelen bu projeye veya bu türden sosyal projelere Her zaman destek vermeye hazırız. Gürsu’ya da böylesi yakışır” dedi.
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Genel Başkanı İbrahim Erdoğan da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ASGD olarak sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren bir özelliğimiz var ve bunu uluslararası nitelik taşıyan bir proje ile bir kez daha hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Yoğun ilgi gören organizasyonumuza yurtiçi ve yurtdışından iştirak edecek olan gazeteci meslektaşlarımız, sporcular ve gençler, öyle sanıyoruz ki yaşanmışlıkları arasına çok güzel anıları katacaklar. Gürsu Adrenalin Park’taki etkinliklerimiz, onları günlük hayatın ve iş yaşamının yıpratıcı stresinden arındıracak ve bol oksijenli ortamda enerji depolamalarını sağlayacak.  Projemize ev sahipliği yapan Gürsu Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Işık’a ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’ya, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile katkı sağlayan kişi, kurum ile kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21