Öne Çıkanlar Yankı futbol BUSİAD Engelsiz GENÇ ŞARKICI BİLGE SU PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI

LİMAK ENERJİ İŞLEM MERKEZLERİ, HİZMET SAATLERİNİ GÜNCELLEDİ

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüse karşı önlemlerini artıran şirket, işlem merkezleri için çalışma saatlerinde düzenleme kararı aldı. 

Şirket, sağlık tedbirleri çerçevesinde işlem yapmak için gelen müşterilerinin ateşlerini ölçüyor, 10 metrekareye 1 müşteri denk gelecek şekilde ve sırayla içeri alıyor. Ayrıca düzenli olarak dezenfekte ettiği işlem merkezlerine yerleştirdiği antibakteriyel ürünler ile de para alışverişinde yaşanan olası temaslara karşı hem personelini hem de müşterilerini koruyor.

Sosyal mesafeyi korumanın ve zaruri olmadıkça evden çıkmamanın oldukça önemli olduğunu vurgulayan şirket, yaşanabilecek sağlık risklerini en düşük seviyede tutmak amacıyla müşterilerini, online kanallardan işlem gerçekleştirmeye davet etti. Limak Enerji müşterileri işlem merkezine gelerek halledebilecekleri başvuru sorgulama, abonelik başlatma, abonelik sonlandırma, borç sorgulama, fatura ödeme, güvence bedeli iadesi ve bilgi güncelleme işlemlerinin tamamını online işlem merkezi üzerinden yapabiliyor. Şirket çağrı merkezi, mobil uygulama ve e-Devlet üzerinden de 7 gün 24 saat hizmet sunarak ve işlem merkezlerindeki bilgilendirme panoları ve sosyal medya kanalları aracılığıyla bilgilendirme mesajları paylaşarak, müşterilerinin sağlığını koruyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaIncemedyaLimakenerli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.