banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Mehmet Atmaca: Doğanbey Toki yapılırken istişare etmediler ucube yaptılar

Bursa’yı 15 senedir ak parti tarafından idare ediliyor ama 15 senedir her geçen gün durumu daha da kötüleşiyor. Bunların sebebi kötü yönetim anlayışıdır diyen Mehmet Atmaca, bunların Başka bir dertleri var dedi.

Atmaca, “istişare etmiyorlar. Yani kent için önemli bir proje yapılırken mutlaka istişare edilmesi gerekir. Kimlerle yapılacak, muhtarlar ile stk’lar ile, Akademik odalar ile gerekirse üniversite ile gerekirse kent konseyleri ile istişare edilmek zorunda ki, bunlar milletin parası ile oluyor.   Bunun en bariz örneği Doğanbey Toki’dir. Bu yapılmaya başlandığı zaman Bursa’daki birçok sivil toplum örgütü buna karşı çıkıyor. Bunu yapmayın deniliyor. Bu yanlıştır, ucubedir dediler onlar kimseyi dinlemediler, kendileri orayı yaptılar. Yaptıktan hemen sonra ilk onlar karşı çıktı.  Bu ucubedir, şehre ihanettir.  Sayın cumhurbaşkanımız da 2-3 seneden beri yüksek katlı binalar yapmayın diyor. Yalova yolunda 30 katlı bina yapılıyor. Bunlar diyor ki bizim gücümüz var karar alma yetkimiz var istediğimiz yere yaparız. Yani istişare konusunda da yeterli değiller” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21