Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

MEHMET ATMACA: KENTSEL SORUNLARI İZLEME MERKEZİ KURACAĞIZ

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca, Mustafakemalpaşa ilçesini ziyaret etti.
Burada halkın sorunlarını dinleyen Mehmet Atmaca, Belediyenin bünyesinde “Kentsel Sorunları İzleme Merkezi" kurarak kentsel her türlü meselenin takipçisi olacaklarını söyledi.
Seçim çalışmalarını Bursa'nın bütün ilçelerini ve mahallelerine kadar ziyaret etmeye çalışan Büyükşehir Belediye başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Atmaca, Kent konseylerinin daha aktif bir şekilde katılımı sağlayacak ve kent konseyinde alınan kararların belediye gündeminde yer almasını temin edeceklerini ifade etti. 
Atmaca yaptığı açıklamada "Belediyenin bünyesinde “Kentsel Sorunları İzleme Merkezi" kurarak kentsel her türlü meselenin takipçisi olacak, her türlü sorunun dile getirilmesinin önünü açacağız. Üniversite, STK, kamu ve özel sektörün bu merkeze nitelikli bir şekilde dâhil olmasını sağlayacağız. Yönetimin dikkate alması gereken şehirle ilgili her türlü risk ve fırsatlar bu merkez tarafından raporlaştırılacaktır.
Şeffaf yönetim ilkemizi hayata geçirerek aylık, 3 aylık ve yıllık hedef listesi önceden açıklanarak belediyenin yapmış olduğu bütün çalışmaların dökümü üç aylık periyotlarla bir hizmet cetveli niteliğinde kamuoyuna sunacağız.
Belediye gelirlerinin etkin ve verimli kullanımının temel ilke olarak benimsendiği yönetim anlayışıyla var olan bütçe kalemlerinin dışında vatandaşa yük getirmeden yeni gelir kaynakları oluşturacağız" dedi.
Daha sonra pazar yerlerini ziyaret eden Saadet Partisi Büyükşehir Belediye başkan Adayı Atmaca, pazar esnafının sorunlarını dinleyerek işlerinin hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.