Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MESLEKİ VE TEKNİK LİSEDE MEZUNİYET COŞKUSU

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İznik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 80 Öğrencisini mezun ederken, İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde mezuniyet töreni heyecanı yaşadı.

Coşku dolu anlara sahne olan mezuniyet törenine İznik Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş, Belediye Meclis üyeleri Asiye Çalışkan, Müceher Egemen, Hüseyin Kutlu, Okul Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı ve İstiklal Marşının okunması ise başlayan programda, programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdiresi Hakime Comart,  yaptığı konuşma da " Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplamış bulunuyoruz. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İznik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarının diploma törenine hepiniz hoş geldiniz. Değerli veliler sizlerin bu akşamki duyguları herkesten çok farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz, göz bebekleriniz olan evlatlarınızı yaşam mücadelesi içine, başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi. Hedefleri için zamanı ve olanakları çok iyi planladılar, yarışmalara katıldılar, pek çok ödüller ve övgüler aldılar. Onlarla gurur duyabilirsiniz. Ve biliyoruz ki bundan sonra da onların yaptıklarını bizlerle birlikte onurla ve gururla izleyebilirsiniz. Sevgili öğrencilerim, size son kez öğrencilerim diye hitap ediyorum. Bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemi kapanıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyoruz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Aileleriniz ve öğretmenlerinizin  sevgisi, ilgisi ve desteğiyle yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Bu düşüncelerle sizleri kalbi insan ve vatan sevgisiyle dolu, dürüst, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmenin huzur ve mutluluğu içerisinde uğurlarken sağlık, başarı, mutluluk ve güzellikler dileyerek, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencilerinden okul Birincisi Elif Kilci Veda konuşmasının ardından plaketini İznik Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencilerinden Okul ikincisi Hatice Pala'ya plaketini Belediye Meclis Üyesi Asiye Çalışkan, ve  Çocuk Gelişimi ve Eğitim Alanı Öğrencisi Okul üçüncüsü Sinem Akçaalan'a ise plaketini İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Hakime Comart takdim etti.

İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Mezun olan 80 Öğrenciye Rehber Öğretmenleri Mezuniyet Belgelerini sundu. Mezun olan tüm öğrenciler ellerindeki balonları gökyüzüne salmasının ardından keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21