banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

“MUDANYA'DA DOKTOR MURAT’IN EMRİNDEYİM”

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı mitingin açılış konuşmasını yapan Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, “Biz seçim çalışmalarına başladığımız günden beri merkezi hükümetin gücünü Mudanya’ya hizmet olarak yansıtacağız derken çok ciddiydik. TBMM insan Hakları Komisyon Başkanımız Bursa Milletvekilimiz Güzelyalılı kardeşlerimizin komşusu Sayın Hakan Çavuşoğlu burada. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş burada. Soyadı gibi soylu, teröristlerin korkulu rüyası İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu burada. En önemlisi, milletin umudu, mazlumun yoldaşı, milletin yiğit evladı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay Bursa’ya geldiğinde Mudanya’yı takip edeceğini, hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu söylemesi çok önemlidir” diye konuştu. Güzelyalı Miço cafe önü Güzelyalı Meydanında bir araya gelen Mudanyalıları, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü ve MHP Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz birlik mesajı vererek selamladılar.

“İDEOLOJİK SAPLANTI MUDANYA’NIN 5 YILINI YOK ETTİ”

Mitingde söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alinur Aktaş, “Gözümüzün bebeği Mudanya. Hizmet için bir araya gelmiş Cumhur İttifakını kimsesiz bırakma. Projelerimiz Mudanya’nın geleceğine yatırımdır” dedi. Burgaz mahallesinde ikamet eden, Bursa AK Parti Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Adayımız sevgili kardeşimiz Dr. Murat Ünal’ın projelerini tanıttığı toplantıya katıldık. Adayımızın verdiği her sözün arkasındayız. Merkezi hükümet olarak her zaman destekleyeceğiz” şeklinde konuştu. Mudanya’nın 5 yıl boyunca ideolojik saplantılar ile yönetildiğini vurgulayan Çavuşoğlu, “Hizmet değil kavga üreten bir yönetim,  Mudanya’nın 5 yılını yok etti. Biz kaybolan yılları geri almaya söz veriyoruz” diye vurguladı.

“SIRTLARINI BİRAZDA HAPİSHANE DUVARLARINA YASLASINLAR”

Türkiye’nin terörle mücadele sürecini anlatan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, “Biz terör ve terör unsurları ile mücadelemizi milletten aldığımız güç ile sürdürüyoruz. Onları yuvalarında bulup adaletin önüne çıkarıyoruz. Siyasi uzantılarının ahlaksızlıklarını ve ihanetlerini yeteri kadar dinledik. Sırtını oraya buraya yaslayanlar biraz da hapishane duvarlarına yaslasınlar bakalım” diye seslendi. Türkiye Cumhuriyeti’nin önünün darbeler ve terör ile kesilmeye çalışıldığını vurgulayan Bakan Soylu, “Fetö şarlatanına, Prensilvanya hainine, pkk terör örgütüne ve diğer terör unsurlarına Allah fırsat vermesin. Biz büyük bir milletiz. Biz asil bir milletiz. 15 Temmuz bu milletin cesaretinin simgesidir.

“SINIRLARIMIZ GÜVENDE”

Türk ordusunun Suriye’de yürüttüğü operasyonlardan bahseden Bakan Soylu, “Sınırlarımızın güvenliği ve memleketimizin bekası için Suriye’de, Afrin’de, Cerablus’ta Mehmetçiğimiz var. Allaha şükürler olsun. Sınırlarımıza kurulmaya çalışılan terör devletine müsaade etmediler” şeklinde konuştu. Terör devletlerinin Suriye üzerinde kurguladığı tüm planların bozulduğunu dile getiren Bakan Soylu, “Operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiğimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Mehmetçiğimizin cesareti ve kararlılığı ile yürüttüğü operasyonlar sonucu sınırlarımız güvende” diye sözlerine ekledi. “Güneydoğu’da yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden pkk terör örgütüne karşı 2016 yılında yaptığımız operasyonlar birilerinin hoşuna gitmedi” diye konuşan Bakan Soylu, “Biz nerede bir vatan düşmanını yakalayıp hapse atsak, fetö ile ilgili ne zaman operasyon yapsak birileri Ankara’dan İstanbul’a yürüyor. Buna da adalet yürüyüşü diyor” dedi.

“DOKTOR MURAT’IN EMRİNDEYİM”

Mudanya’da yönetimde olan mevcut belediye başkanının siyasi görüş ayrımı yaparak Mudanyalıyı 5 yıl boyunca ayrıştırdığını ifade eden Bakan Soylu, “Doktor Murat kardeşimi siz çok iyi tanıyorsunuz. Doktor Murat samimi, alçak gönüllü ve çalışkan bir kardeşiniz. Siyasi görüşünüze bakmaz. Mudanya’yı Doktor Murat’a emanet edin. Bende üzerime düşen desteği vereceğime söz veriyorum. Ve burada huzurunuzda söylüyorum. Ben Doktor Murat’ın emrindeyim” şeklinde konuştu. Mudanyalıların yoğun ilgi gösterdiği miting sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu, Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal’a destek istedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21