Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

NECMİ İNCE YAZDI:BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ NEZİR ASAROĞLU'NA ORTAK MI OLDU?

Malum Bursa'daki medya yapılanmasının birinci aşamasında çıban başı olarak her taşın altından BPR firmasının sahibi Kenan Kibar çıkıyordu.

Bu kişinin yapmış olduğu yanlışları 2 yıldır yazdım durdum.

Sonunda hamd olsun,  Bursa bu kişinin ne mal olduğunu bizim sayemizde görmüş oldu.

Sonrasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanlığı görevinden erkenden emekliliğe gönderildi.

Gerçi bunu bize Cenabı ALLAH nasip etti.

Yani keramet bizde değildi.

Neyse ki, en sonunda Kenan Kibar olmak üzere bu ekibinde tespihinin imamesini koparttık.

Şimdi sıra, yanlış yapan diğer kişilerle uğraşmaya geldi.

İşte bunların en başında 30 yıllık kadim dostu Şehir Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Nezir Asaroğlu geliyor.

Gerci bizimde 2 yıldır mücadele ettiğimiz bu karanlık medya güçleri savaşımızın ilk raundu, Şehir Gazetesi imtiyaz sahibi Nezir Asaroğlu’nun şahsıma yaptığı tehdit ve hakaretten dolayı aldığı 4 ay hapis cezası ile sonuçlanmıştı.

Şimdi gelelim bu Nezir Asaroğlu denen Müflis ile ilgili Bursa'da nelerin konuşulduğuna.

YOKSA İZNİK'TE 16 DÖNEM ARAZİYİ NEDEN İMARA AÇTI?

Öncelikle Nezir Asaroğlu'nun ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın taa üniversite yıllarından tanıştığı ve abi kardeş gibi aralarından su sızmadığını sonradan öğrenmiş olduk.

Malum Asaroğlu’nun İznik’in Derbent köyündeki 16 dönümlük tarım arazisinin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından 2019/124 Esas No ve 1709 Kararı ile 30.10.2019 Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis kararında Ak Partinin oy çokluğu 44 oy ile imara açıldığını yazmıştık.

Hatta bu haberi yaptıktan sonra konu  sadece Bursa’da değil, Ankara’da hatta TBMM’de bile gündeme geldi.

Sonrsında da ulusal medyada da gündem oldu.

Ama akıllara gelen soru ise Alinur Aktaş’ın, onun o dönemki basın danışmanı kibarcıkın ve bu sabıkalı şahsın acaba nasıl birliktelikleri var ki, bu kadar sıkıntılı bir imar çıkarılabiliyor soruları gelmişti.

O dönemde yine bu olaylar sonrasındaki meclis toplantılarında da enteresan olaylar yaşanmıştı.

Alinur Aktaş panikle mi yalan söyledi?

Bu sıkıntılı imar konusu 19 Aralık 2019 tarihli Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelince, Başkan Alinur Aktaş, milletin gözünün içine baka baka “Bu gazeteci arkadaşı tanımam etmem, Allah’a hamdolsun, bir bardak çay içmişliğimiz bile yok” dedi. Dedi ama arşiv affetmez, gerçeklerin de eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

Necmi İnce arşiv taraması yapıp Aktaş’ın İnegöl’de başkanlık yaptığı dönemde sabıkalı Nezir’i ziyarete giderek, hediye verdiği fotoğrafı kamuoyuyla paylaştı. Yaptıkları iş afişe olunca panikleyen Başkan Aktaş çareyi yalan söylemekte buldu. Maalesef Bursa’nın ‘yalan söyleyen’ bir şehremini var!

Bu imara açılan yerle ilgili olarak oraya 15-20 adet villa yapılması için izin verildiğinin konuşulduğunu da aktaralım.

Alinur Aktaş ve kıyak iki!

Bu da yetmezmiş gibi Derbent Köyü’nden, sabıkalı Nezir Asaroğlu’nun arazisine kadar belediye ekipleri tarafından mıcır dökülerek 1 km’lik yol yapıldığı ortaya çıktı. Meclis toplantısında İznikli bir belediye meclis üyesi konuyu yerinde incelediğini ve bu yolu gözüyle gördüğünü belirtince Başkan Aktaş’ın yine eli ayağına karıştı ve ‘böyle bir tarım arazisine mıcır dökülemeyeceğini ve yasal olarak dökülmüşse ceza kesilmesi gereken bir konu olduğunu’ söyleyiverdi.

Bu olayın üstüne sabıkalı Nezir’de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, arazisine kadar mıcır döküldüğünü itiraf etti.

Tabi ki bu kararın neden alındığını şimdilerde daha iyi anlıyoruz.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR MEDYA’YA NEDEN HER AY NEDEN 80 BİN TL VERİYOR?

Bursa medyasında onlarca kişi işiz gezerken bu sabıkalı adama maalesef Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş marifeti ile her ay 80 bin tl verildiğini kamuoyuna açıklamıştık.

Tamda bu açıklama sonrası Asaroğlu yazdıklarımızı doğrularcasına acilen birilerinin talimatı ile açıklama yapma durumunda kaldı.

Tabi ki bu açıklamada, güya Asaroğlu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden destek almayacağını söylemiş oldu.

Ama bizde bu açıklamayı yemedik kimsede inanmadı zaten.

Aslında yazımızın başında dediğimiz gibi bu işlerde minareyi çalan kılıfını hazırlar noktasında, belediyeden destek almayan Asaroğlu’na, görünen o ki başka tali yollarla yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş destek vererek yoluna devam edecek.

En azından Bursa kamuoyunda konuşulanlar bunlar.

ALİNUR AKTAŞ VE NEZİR ASAROĞLU'NUN  FETÖ'YE DESTEK VERMESİ TESADÜF MÜ?

Vallahi ne yalan söyleyeyim taşları yerli yerine oturturunca,  bana her şeyin çok mantıklı geldiğini ifade etmek isterim.

Hem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş hem de Şehir Gazetesi imtiyaz sahibi Nezir Asaroğlu’nun FETÖ Terör Örgütü için zamanında  söyledikleri ve verdikleri fotoğrafları görünce bana gelen bilgilerdeki gibi bu birlikteliğin ancak ortak bir çalışma olursa olacağı bakışı ortaya çıkıyor.

NEZİR ASAROĞLU ABD'YE, FETÖ TERÖRİSTİNİN ELİNİ ÖPMEYE NEDEN GİTTİ?

Şimdi bana birisi Bursa Medyasında neden Nezir Asaroğlu'ndan başka bir patronun, FETÖ Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in elini öpmeye gitmediğini açıklasın?

Mümkün mü?

Tabi ki de değil.

 Bu adamların bu kişilerle bağı olmasa bırakın ABD'yi, Türkiye sınırından izinsiz dışarı çıkamazlar, ki gittiğiniz yer ABD'de Pensilvanya’ya gitmeniz ve sizi misafir etmeleri de imkansız olurdu.

Zaten Asaroğlu FETÖ Terör Örgütü liderine olan bağılığını bundan yıllar öne yazmaktan da geri durmamıştı.

İşte size ispatı....

YİNE BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ' IN MAKLUBE SOFRALARINDAN ÇIKMAMASI DA MI TESADÜF?

Yani dedim ya bu saten sonra Bursa'da yaşanan hiç bir şeyin beni şaşırtmayacağını düşünüyorum.

Bunlardan birisi de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın FETÖ Terör Örgütü ile ilgii yaptığı açıklamaların ve fotoğrafların her şeyi anlattığı kanaatindeyim.

Zaten Bursalıların akıllarına, acaba bu görüşmelerden dolayı mı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na getirildi sorularının geldiğini aktaralım.

İşte bu ve bunun gibi benzeri konulardan dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Şehir Gazetesi imtiyaz sahibi Nezir Asaroğlu'nun ortak olduğunu ve bu kapsamda istedikleri her şeyi yaptıkları iddia edilmektedir.

Bunun yanında Nezir Asaroğlu'nun kendini kamufle etmesi için birilerinin arkasına sığınarak talimatla yazılar yazdığı da konuşuluyor.

Hatta sabıkalı olan bu şahısın, bazı iş adamlarına tehdit ve şantajla milyarca para indirdiği Bursa camiasında hala konuşulmaktadır.

İŞTE BU MUFLİS NEZİRASAROĞLU'NA AÇTIĞIM VE KAZANDIĞIM DAVANIN BELGELERİ

İki yıldır başta Bursa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yanında duran yancıları ve tetikçi medya patronları  Kenan Kibar, Nezir Asaroğlu ve Ercan Akyıldız ile elimden geleni yaparak mücadele ettim.

Hamd olsun ALLAH'ın izni ile bu anlamda başarılı oldum.

Tabiki Rabbim yardım etti...

Zaten hiç bir başarının tesadüf olmadığını bildiğim için doğru bildiklerimizi her zaman sakınmadan tarafsızca yazmaya devam ettim.

Bunun mükâfatını hamd olsun almaya devam ediyorum.

Gerçi  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Pati Bursa İl Başkanı Ayhan Salman olmak üzere tüm belediyelere talimat verilerek Necmi İnce'ye ve dolayısıyla İnce Medya'ya reklam verilmesin kampanyasıyapılsa da, ben yine sizlerin huzurunuza çıkarak yazmaya devam ediyorum.

İşte haklı olduğum bu davamda, Bursa'nın paralarını hiç eden başta Nezir Asaroğlu'nuna, hakaret ve tehditten dolayı açtığım davayı da kazanmıştım.

İşte size bunun belgelerini gösteriyorum.

Ha unutmadan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden emekliye ayrılan Kenan Kibar güya algı yönetimi yaparak başka işlerimden dolayı Büyükşehir Belediyesinden  ayrılmak durumunda kaldığını bazı arkadaşlarına söylerek yazdırsada ne kadar aciz olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Zaten bu konuyla ilgilide topu topu 1-2 kişi köşe yazı yazdı.

Yoksa İletişim Fakültesi’ni birincilikle bitir. 30 senedir medyada işi yap ama kimse arkanda durmasın. Bu işte bir sıkıntı olduğunu artık kendiside anlamıştır.

Onun için bundan sonra Kibar kardeşimize tavsiyem, emekliliğin tadını çıkar yoksa, yine bu fakir emekçi kardeşin karşına çıkar.

Haberin olsun şimdiden söylemiş olayım.

Yine ayrıca bu olayla ilgili Nezir efendi, 30 yıllık kadim dostu KENAN KİBAR'ın Büyükşehirden işine son verilip sepetlenmesine çok bozulmuş.

Ama takdiri ilahi işte!

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....

Sırada Bursa'da algı yönetimi olmak üzere, sahte hesaplarla insanlara iftara atan, kaçak güreşten hoşlanan ve sinsi planlar yapan Genç PARTİ hayranı ERCAN AKYILDIZ var.

Gerci kimse dikkate bile almıyor ama olsun bizden hiç bir şey kacmaz...

Sonrasında ise yine Nezir Asaroğlu'nun da sonu böyle olacak haberi yok!

Demedi demeyin...

Bizden söylemesi...

Selam ve dua ile...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21