Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

NİLÜFER GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR KULÜBÜ BAŞARILARA DOYMUYOR

Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı ve ödüllü sporcu yetiştiren, büyük başarılara imza atan Milli Sporcu ve Antrenör Sertaç Sağır yönetimindeki kulüp, 2020 yılında da Kickboks sporuna Türkiye çapında damga vurmaya devam ediyor. 14-19 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya’da YapılanTürkiye Kickboks Şampiyonası’nda Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Sporcusu Mahmut Buğra Dikkaya, Türkiye Kickboks Şampiyonu olarak yeni bir başarıya daha imza attı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Celil Çolak, kulüp yönetimi olarak Türk Gençliği ve Türk Sporunun hizmetkârı olduklarını belirtti. Spor disiplini ile yetişen, geleceğe sağlam adımlarla yürüyen, başarılı ve özgüvenli gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Celil Çolak, bu amaçla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

Kulüp Antrenörü Sertaç Sağır ise sporcularının her şampiyonada tescillenen başarılarının kendilerine gurur verdiğini belirterek, bu gururun verdiği mutlulukla gençlerin sporda önünü açmak ve hep birlikte daha büyük hedeflere doğru koşmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. 

Anahtar Kelimeler:
BursaSpor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21