Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

NİLÜFERLİ HENTBOLCULARIN GALİBİYET SEVİNCİ

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi’ndeki 13. hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Üçevler Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de izledi. Konuk takım İzmir Büyükşehir Belediyespor maça, kanatlardan bulduğu gollerle etkili başladı. Maçın 15. dakikası İzmir ekibinin 8-5 üstünlüğü ile geçildi. 15. dakikadan sonra saha içi alan paylaşımlarını iyi yapan Nilüfer Belediyespor aradaki farkı kapattı ve ilk yarı 11-11 eşitlik ile sona erdi.


İkinci yarının başlaması ile birlikte orta alandan Ramazan ve Gürkan’ın elinden bulduğu gollerle aradaki farkı açan Nilüferli hentbolcular, ikinci yarı boyunca skor ve sayı üstünlüğünü elinde tuttu. Nilüfer ekibi maçtan 26-21’lık sonuçla galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor bu galibiyet ile puanını 11’e yükseltti. Nilüferli hentbolcular ligin 14. haftasında 29 Şubat 2020 Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
BursaSporNİLÜFERHentbol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.