Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

OKULLAR SINAV ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Nilüfer Belediyesi koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında salgının başladığı günden bu yana titizlikle gerçekleştirdiği hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde de sınavın yapılacağı okullarda dezenfekte çalışması başlatıldı. Nilüfer ilçesindeki 94 okulda sınav salonları, koridorlar ve tuvaletler dezenfekte edildi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, öğrencilerin geleceği açısından büyük önem taşıyan LGS sınavında olası salgın riskini en aza indirmek için belediye ekiplerinin titizlikle dezenfeksiyon çalışması yürüttüğünü ifade etti. Erdem “Okullarımızda sağlıklı bir ortam oluşturmak, öğrencilerimizin ve tabi toplumun sağlığı bizim için çok önemli. Bütün öğrencilere böylesine zorlu bir süreçte girecekleri sınavda başarılar diliyorum. Dilerim, geleceğimizi emanet edeceğimiz bütün gençlerimiz emeklerinin karşılığını alır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.