banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ORHANGAZİ BELEDİYESİ HAYVAN SEVERLERE 1,5 TON KÖPEK MAMASI DAĞITTI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Sokak hayvanları için yıl boyu çalışmalar sürdürdüklerini ifade ederek, Bu çalışmalar doğrultusunda tedavi, kuru mama ve su ihtiyaçlarını her zaman karşılıyoruz. Veteriner işleri müdürlüğümüz ve gönüllü olarak çalışan hayvan sever derneklerimize 1,5 Ton köpek maması dağıttık. 

Özellikle hava sıcaklığının arttığı bugünlerde bizler daha önceden önlemlerimizi alarak hayvanlarımızın aç ve susuz kalmaması için şehrin farklı noktalarına mama ve su kaplarını koyduk. Ekiplerimiz ve hayvan severlerimiz tarafından takibi yapılmaktadır. Sokak hayvanlarımızın aç ve susuz kalmamaları için yapılan bu hizmet periyodik olarak her gün ekiplerimiz tarafından kontrol ediliyor ve azalan su ve mamaları yeniliyoruz.

Hayvan severlerden teşekkür

Orhangazi Hayvanları koruma dernek Başkanı Mine Aydın Acarlar ve Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Derneği Başkanı Emrullah İlmen Orhangazi Belediyesinin Sokak hayvanlarına her zaman sahip çıktığını ve her daim ortaklaşa hareket ettiğini dile getirirken dernek başkanları köpek mamaları için Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21