Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

ORHANGAZİ’NİN ÜRETENLERİ ŞEKERBANK’IN İFTARINDA BULUŞTU

Kuruluşuna dayanan üretimi destekleme misyonu doğrultusunda her zaman esnaf, çiftçi, işletme ve KOBİ’lerin yanında yer alan Şekerbank, 6 yıldır hizmet verdiği Orhangazi’de düzenlediği iftar davetinde bölgenin çiftçi ve yerel yöneticileri ile bir araya geldi. Şekerbank Marmara Bölge Tarım Bankacılığı Yönetmeni Serian Evgin Eğin, Şekerbank Marmara Bölge KOBİ Bankacılığı Yönetmeni Selda Yurdugül, Şekerbank Orhangazi Şube Müdürü Ali Kireç ve şube çalışanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar davetine Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere, yerel yöneticiler ve Orhangazili çiftçiler katıldı.

Ali Kireç: “KOBİ, esnaf ve tarım bankacılığında köklü uzmanlığımız bulunuyor”

Şekerbank Orhangazi Şube Müdürü Ali Kireç iftarda yaptığı konuşmada, Şekerbank’ın yüzde 70’i Anadolu’da bulunan, 71 il ile 100’e yakın merkez dışı ilçeye yayılmış köklü şube ağı ile üretenleri desteklediklerini ifade ederek, “KOBİ, esnaf ve tarım bankacılığında, birkaç nesildir hizmet verdiğimiz yaygın bir müşteri tabanımız ve köklü uzmanlığımız bulunuyor. Kuruluşumuzdan bugüne, tam 65 yıldır olduğu gibi bundan sonra da iyi ve kötü günde müşterilerimizin yanında yer alıp, Orhangazili müşterimize işlerinin büyümesi ve daha çok üretmeleri için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.