Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

ORTAK PAYDAMIZ YILDIRIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı görevine atanan Halil İbrahim Bozkurt, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerini ağırladı. Bozkurt, ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Bizler, görevlerin makamların gerçek sahipleri değiliz. Buralar bize emanet ve bu emaneti en doğru şekilde muhafaza etmek zorundayız. Özellikle dünyanın son dönemlerde yaşadığı teknolojik gelişmeler ile birlikte insanların beklentileri, yaşam standartları değişti. İnsanlar adeta tüketim kültürünün esiri oldu. Millet olarak bu duruma dur diyerek bir kanaat kültürü geliştirmek zorundayız. İnsanlarımız, kurumlarımız ve devletimiz kanaat etmeyi, tasarruf etmeyi yaygınlaştırarak, tüketimi azaltmayı öğrenmeli ve yaygınlaştırmalıyız. Bugün dünyanın yaşadığı ekonomik darboğazın en önemli sebebinin bu aşırı tüketim hevesi olduğunu düşünüyorum. Bu durum sadece bugünümüz için değil geleceğimiz için çok ciddi bir tehdit. Bununla hep birlikte mücadele etmeliyiz. Benim bunu birlikte başaracağımıza inancım tam” ifadelerini kullandı.

İNANCIMIZ VE GÜVENİMİZ TAM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın önemli bir sorumluluk üstlendiğini hatırlatan MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt, “Dün olduğu gibi, yarın da, bizim desteğimiz yanınızda. Bizim için Yenişehir Belediyesi de bir, Yıldırım Belediyesi de. Yerel seçimlerde bizim 14 belediye başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız kazandı. Şartlar ne olursa olsun, Yıldırım için atacağınız her adımda yanınızdayız. Bizim sizin Yıldırım’ın hayrına olmayan bir adım atmayacağınıza olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ORTAK PAYDAMIZ YILDIRIM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.