banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

OSMANGAZİ'DE HURDA ARAÇ TEMİZLİĞİ

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan boş arazi, yol kenarı ve sokak aralarına terk edilen hurda araçları toplayarak çevre kirliliğini de ortadan kaldırmayı hedefliyor. Altınova Mahallesi’nde yer alan hurda aracın görüntü kirliliği oluşturduğu ve tehlike arz ettiği sebebiyle motor şasi numarasına bakarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildiren belediye ekipleri, araç sahibine ulaşamadı. Mahalle muhtarlığına bir ay sürelik taliken tebligatı yapan Zabıta Müdürlüğü, süre dolduktan sonra Fen İşleri Müdürlüğü ile ortak çalışma yaparak aracı çekiciyle Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Soğanlı Şantiyesi’ne götürdü.

Hurda araçların zamanla haşerelerin barındığı ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu yerler haline geldiğini ifade eden Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, insan sağlığını güvence altına alarak, çevre kirliliğinin önüne geçtiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21