banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Osmangazi’den Öğretmenlere Özel Konser

Osmangazi Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla konser düzenliyor. Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun sahne alacağı konser 20 Kasım Salı akşamı gerçekleştirilecek.

Ülkenin yarınları olan çocukların yetişmesinde büyük rolü olan öğretmenleri unutmayan Osmangazi Belediyesi, Öğretmenler Günü dolayısıyla konser programı düzenliyor. İlçede görev yapan öğretmenler, 20 Kasım Salı günü saat 20.00’de Gökdere Kültür Merkezi’nde Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun vereceği konseri ücretsiz olarak dinleyebilecek. Şef Erdem Usanmaz yönetiminde birbirinden güzel şarkıların seslendirileceği konserde, öğretmeyi ve eğitmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenler, yılın stresini bir nebze de olsa üzerinden atacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21