Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

OSMANGAZİLİ SULTANLARDAN GALİBİYET SERİSİ

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 21’nci hafta mücadelesinde ligin 8’nci sırasında yer alan Aksaray Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’ne konuk olan Osmangazi Belediyespor, önemli bir galibiyete imza attı. Polatlı Yeni Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım arka arkaya sayılar bulurken, savunmadaki direncini kaybeden turuncu mavililer, devreyi 15-12’lik skorla mağlup kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise tüm varlığını ortaya koyan Osmangazili hentbolcular, 33-28’lik skorla rakibine geçit vermedi.

Alt yapıdan yetişen sporcularla mücadele ettiklerini belirten Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı Başantrenörü Nedzad Masic, “Ligin en genç sporcularından oluşan takımımızın büyük bir başarıya imza attığına inanıyorum. Çünkü hentbol branşında yaş, tecrübe ve fizik oldukça önemlidir. Kendilerinden yaşça büyük rakipleri karşısında kıyasıya mücadele eden sporcularımı yürekten kutluyorum. Evimizde oynadığımız Samsun maçı ile ligde kalmayı garantiledik. Galibiyet serisini sürdürdüğümüz Polatlı maçı ise mührümüz oldu. İnşallah 28 Nisan’da Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanacak Yenimahalle Belediyespor Kulübü maçında üstün bir performans sergileyerek, sezonu galibiyetle bitireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.