banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

ÖZBOYACI'DAN TSYD KONYA ŞUBESİNE ZİYARET

TBMM'nin en genç 9, partisinin ise en genç 5 milletvekilinden birisi olan Selman Özboyacı, Konya'da gençlerin sporla uğraşması için ilgili kurum ve kuruluşlarla sık sık bir araya geldiğini, yeni tesislerin hayata geçmesi noktasında gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ile ilkokuldan itibaren üniversite çağındaki tüm gençlerin kötü alışkanlıklara alışmamaları için spora nasıl başlatabiliriz sorusunu sorduklarının altını çizen milletvekili Özboyacı, "Ben de genç bir milletvekili olarak, onların dertlerini, sıkıntılarını yakinen biliyorum. Bu kapsamda belediyelerimizin yaptıkları spor tesisleri ortada. Bakanlığımızın da son yıllardaki yaptıkları tesisleri de biliyoruz. Yeterli mi; elbette değil. Nüfusumuz arttıkça ihtiyaçlarda artıyor. Ama 20 yıl öncesine bakacak olursak çok iyi durumdayız. Konya'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzle sürekli olarak birlikteyiz. Yeni dönemde yapılacak olan yüzme havuzları, kapalı spor salonları, tenis kortlar ve diğer spor tesisleri ile gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmelerine olanak tanımak için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz" dedi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarının gerektiğine inanıyoruz. Ülkemizin spor arenasında başarıyla temsil edecek olan yavrularımızın daha erken yaşlarda spora başlatılması için Milli Eğitim Bakanlığının da devreye girmesi gerekiyor. Bugün nasıl 'Topyekün enflasyonla mücadele' ediyorsak, hem başarı, hem de sağlığımız için de 'topyekün spor' yapılmasına olanak sağlanması gerekiyor " diye konuştu.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi yönetim kurulu üyeleri Mürsel Çetin ve Halil İbrahim Parlak da hazır bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21