Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

​Radio Oryantring Sporu Tanıtıldı

İstanbul Oryantring Kulübü (İOG)’nün İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki binasında yapılan etkinlikte bir konuşma yapan Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz, Radio Oryantring’in yaygınlaşması için her türlü desteği vereceğini söyledi.

Bulgaristan’dan etkinlik için katılan Radio Oryantring uzmanı sporcular, yarışma teçhizatları ile arazide uygulama yaparak katılımcılara Radio Oryantringi tanıttılar.

Toplantıda ayrıca AKUT Spor Kulübü Oryantring Branşı eğitim ekibince, TRAC Amatör telsizcilerine eğitim verilmesi ve teknik altyapısı TRAC tarafından karşılanmak üzere Oryantring Federasyonu kademe yarışmalarında bir günün Radio Oryantring sporuna ayrılması konuları da görüşüldü.

Konuyla ilgili hukuki altyapının ve diğer ülkelerdeki yapısal durumun incelenerek, ülkemizde bu yarışmaların nasıl organize edilebileceği konusunda çalışmalar yapılmasına ve yeniden bir araya gelinmesine karar verildi.

AKUT Spor Kulübü Basın İlişkileri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21