banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Sefa Doğanay İnegöllüleri Kahkahaya Boğdu

Düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, Kasım ayı etkinlikleri kapsamında ünlü komedyen Sefa Doğanay’ı ilçe halkıyla buluşturdu. İnegöl’de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde (BMKSM) Cuma akşamı 20.00’da gerçekleştirilen gösteriye ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu.

BMKSM’nde 400 kişilik salon Sefa Doğanay’ın hayranlarıyla dolarken, İnegöllüler Sefa Doğanay’ın yaptığı espriler ve taklitler ile unutulmaz bir gece yaşadı. Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe gibi ünlü isimlerin taklitleri ile salondakileri kahkahalara boğan Doğanay, salonda bulunan izleyicileri de gösterisine dahil etmeyi ihmal etmedi.

Eğlencenin ve kahkahanın havada uçuştuğu programa Belediye Başkanı Alper Taban’da katıldı. Gösteri sonunda sahneye davet edilen Başkan Taban, yaptığı selamlama konuşmasında çok keyifli bir gece geçirdiklerini kaydederek; “Bu akşam muhteşem bir kalabalık ve salonda muhteşem bir enerji var. Salonu tek başınıza doldurdunuz sizleri tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel programlarla ilçe halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Bizler yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi. Başkan Taban, Sefa Doğanay’a İnegöl’ü simgeleyen bir çini de hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21