banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

‘SORUNLARI ÇÖZMEDE İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ HAKİM KILIYORUZ’

Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilen ve kişisel koruyucu ekipmanlarının kullanıldığı ziyarette, şehrin kalkınmasında ve planlanmasında harita mühendislerine çok iş düştüğünü söyleyen Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım, hizmete ihtiyacı olan bir ilçe. Şehirleşme noktasında ciddi ihtiyaçlarımız var. Geride kalan yıllarda şehir çok hızlı ve plansız büyümüş. Dolayısıyla önce 30-40 yılın birikimi olan bu problemleri çözmek lazım. Özellikle şehir ve bölge plancılar, harita mühendisleri, mimarlar gibi mühendislik dallarındaki arkadaşlarımız Yıldırım’ın gelişmesine büyük katkı sunuyor. Bizlerde arkadaşlarımızdan gelen ihtiyaçlara göre bu şehri yönetiyor, birlikte istişareler ediyoruz. İlçemizin imar planı, gelişimi ve uygulamalarına katkıda bulunmak için görüş alışverişi yapmak oldukça faydalı. Bu kapsamda harita mühendislerinin yaptığı çalışmalar bizler için önemli. Oda yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

‘HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren HKMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Bulut, “Bizler Yıldırım’ın gelişimi açısından üzerimize düşen çalışma olduğu takdirde oda olarak her türlü iş birliği gerçekleştirmeye hazırız. Kamu yararına olan işlerde, halk sağlığı ve güvenliği konularında müşterek çalışma yapılmasını önemli buluyoruz. Meslek odaları ile birlikte çalışmak ve ortak aklı hayata geçirmek her şehrin yararına olacaktır. Başkanımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21