Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

SÜPER ENDURO SEZONU MAGAZİN STARTI İLE İZNİK'TE AÇTI

İznik Elbeyli Er Meydanı'nda 15-16 Haziran 2019 Tarihlerinde İznik Belediyesi Ev Sahipliğinde ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF)ve İznik  Motosiklet Kulübü organizasyonu ile gerçekleşiyor.

Magazin startına İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş, İznik Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Türkiye Motosiklet Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi Kerim Erdölen, Federasyon Sosyal Medya Sorumlusu Fatih Deren, İznik  Motosiklet Kulübü Başkanı Yüksel Musaoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, sporcular ve sporseverler katıldı.

Yarışlarda 50 Sporcunun magazin start aldığı Süper Endurocular, Elbeyli Er Meydanı’nda bir birinden zorlu engelleri aşmaya çalışacak. Yarışlar, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG) ve Enduro Veteran (EV) sınıflarında yapılacak.

Yarışmacılar bu gün Serbest Antrenman turları yaparak yarışlara hazırlanıyor. Yarışlar ise 16 Haziran 2019 günü saat 09.00’da İznik ilçesine bağlı Elbeyli Mahallesi’nde bulunan Er Meydanı yarış pistinde gerçekleşecek.Yarışlar aynı gün saat 16.30’da yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.