Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

Temmuz ayı meclis toplantısı 1. Birleşimde İmar komisyonuna havale edilen ilçemiz Arapzade, Sölöz ve Gemiç mahallelerinde bulunan imar değişiklikleri oy çokluğu ile kabul edilirken, Hukuk ve Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilen Mülkiyeti belediyemize ait Hürriyet mahallesindeki 14 taşınmazın Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayat boyu öğrenme şube müdürlüğü kapsamındaki sanat ve mesleki eğitime yönelik hizmetlerinde kullanmak üzere, (BUSMEK) tadilat süresinin bitiminden itibaren 10 yıl süreyle tahsis edilmesine karar verildi.

2019 Mali yılı Kesin hesabı onaylandı

Mecliste daha sonra 2019 yılı mali yılı kesin hesabı komisyondan geldiği şekliyle müdürlük olarak tek tek onaylandı. Bu maddede belediyenin 2019 yılı sonunda gider bütçesi 76.908.226.08TL iken 2019 yılı net tahsilat bütçesi 68.806.671.68TL olarak kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.