Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

TOKİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İlçemizde 4. Etap 292 Adet konut projesi çalışmalarının sonra gelmesinin ardından, TOKİ yetkilileri tarafından verilen bilgiler doğrultusunda merak eden başvuru ile ilgili bilgiler şekildedir.


 

  • TOKİ başvuruları 06 Temmuz 2020 – 24 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

  • Yalnızca daha önce başvuruları alınan ve proje iptali nedeniyle başvuru peşinatları iade edilen vatandaşlarımız müracaat edebilecektir.

  •  Daha önceden başvuru yapan 786 vatandaşlarımız arasından yeterli sayıya ulaşılması halinde yeni bir başvuru alınmayacaktır.

  • TOKİ başvuruları için Orhangazi Belediyesi Ak Masalar birimine gelerek başvuru şartlarını sağladığına dair “ Başvuru Uygunluk Belgesi’ni doldurmaları sağlanacaktır.

  • Söz konusu başvuru uygunluk belgesi ile birlikte Ziraat bankası Orhangazi şubesine yönlendirerek başvuru yapmaları sağlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.