Öne Çıkanlar bursa Belediye sağlık Yankı NECMİ İNCE

TSYD BURSA TOFAŞ’I AĞIRLADI

MARKALAR BULUŞTU
Bursa'nın iki büyük markasını buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, "Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ardından Basın Buluşmaları'nın ikincisini TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören ve Başantrenörü Orhun Ene'yle gerçekleştiriyoruz. İki markanın iletişimini artırmak ve bağlarını güçlendirmek için bir araya geldik" dedi.

İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ
Olabilecek her fırsatta Bursa basınıyla buluştuklarını dile getiren TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören, "Şehrin spor anlamında bazı değerleri var. Bursaspor ve TOFAŞ gibi kulüplerin medya mensuplarının sorularına yanıt vermesi ile işbirliği son derece önemli" diye konuştu.

ALGI DEĞİŞTİ
Göreve geldiği zaman dilimi olan 4 yıl öncesini hatırlatan TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene ise, "Bursa'daki spor ve TOFAŞ'ın durumu çok farklıydı. O dönemde ayrı bir algı ve yaklaşım vardı. Bizler Türk basketbolu ve sporu adına bir proje ortaya koyduk. Gazeteciler ortaya koyduğumuz çabada bize büyük katkı sağladı" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.