Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

TURGAY ERDEM, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Erdem, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi'nce (ÇYDD) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen film gösterimine katıldı. Gösterimde Minareliçavuş, Görükle, Balat ve Ahmet Yesevi mahallelerinde yaşayan kadınlarla da bir araya gelen Erdem, “1912 yılında kadınların seçme ve seçilme hakkı için mücadelesini anlatan filmi izledik. Türkiye Cumhuriyeti kadınlarına Avrupalı kadınlardan önce seçme ve seçilme hakkı tanıyan Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve özlemle anıyorum” dedi.

Turgay Erdem daha sonra Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, bakıma muhtaç yaşlı ve çocuklarla buluştu. Dernek yöneticilerinden çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Erdem, insana dokunmanın önemine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

“Kentimizin böylesi örnek yardımlaşma merkezlerine olan ihtiyacın farkındayım. Yaşama her yaştan yardım ve desteklerle tutunmaya çalışan insanlarımız, çocuklarımız için elimden geleni yapacağım ve her zaman destek sağlayacağım.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.