banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TESİSİ KURBAN BAYRAMI'NA HAZIR

Yatırım ve projelerine hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, korona salgını sonrası Osmangazilileri birçok hizmetle buluşturmaya hazırlanıyor. Osmangazi Belediyesi, her Kurban Bayramı’nda yaşanan çevre kirliliği ve ortaya çıkan kötü görüntünün önüne geçmek adına, kente modern kurban satış ve kesim kompleksi kazandırıyor. Veysel Karani Mahallesi’nde inşa edilen kompleksin, Kurban Bayramı’na yetiştirilmesi adına çalışmalar hummalı şekilde sürdürülüyor.

Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda ibadetlerini yerine getirebilmesi adına ilçeye modern bir kurban satış ve kesim kompleksi kazandırdıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Türkiye’nin en büyük ve hijyenik kurban kesim  ve satış alanını inşa ediyoruz” dedi.

70 dönümlük arazi üzerine inşa edilen tesiste, kesim öncesi hayvanların bekletileceği 350 civarında padok olacağını ifade eden Dündar, “Bu modern tesis, Osmangazi’deki kurban kesim ve satış yerlerinin toplandığı alan olacak. İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Çelik çatı montaj çalışmaları tamamlandı. Artık çatı örtme işlemine başlıyoruz. Bir yandan da padok bölümleri için çalışmalar başladı. Hedefimiz, çalışmaları tamamlayarak bu güzel tesisi Kurban Bayramı’nda hizmete sunmak. Şimdiden Bursa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Günlük 4 bin hayvan kesim kapasitesine sahip tesiste, karantina bölümü, kesimhane, depolar, adaklık kurban satış bölümleri, zabıta ve veteriner noktaları ile 400 araçlık otopark yer alacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21