banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ÜNLÜ SANATÇILARDAN GENÇ TİYATROCULARA TAM DESTEK

GENÇ TİYATROCULARI DESTEKLEMEK İÇİN UŞAK’A GİDEN ÜNLÜ OYUNCULAR RUHİ SARI, FERDİ KURTULDU, UĞURTAN SAYINER VE OSMAN CAVCI, ‘GODOYU BEKLERKENE’NİN YÖNETMENİ MEHMET TAMER UYAR’I KUTLADI.

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE AYAKTA DURMAKTA BİE GÜÇLÜK ÇEKEN BİZİMKİLER DİZİSİNİN BAYKUŞ CEMİL’İ UĞURTAN SAYINER, GENÇ TİYATROCULARA MORAL VERMEK İÇİN UŞAK’A KADAR GELDİ.

Uşak Belediyesi’nin 2015’te kurduğu Şehir Tiyatrosu, 3. yaşını renkli bir oyunla kutladı. Yönetmenliğini Mehmet Tamer Uyar’ın üstlendiği komedi oyunu ‘Godoyu Beklerkene’nin prömiyerinde Uşak Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran yüzlerce seyircinin arasında ünlü sanatçılar da vardı. Genç meslektaşlarına destek vermek üzere oyunu izlemeye Uşak’a gelen Ruhi Sarı, Ferdi Kurtuldu, Osman Cavcı ile Bizimkiler dizisinin Baykuş Cemil’i Uğurtan Sayıner, çoğunluğunu amatör oyuncuların oluşturduğu genç meslektaşlarını ayakta alkışladı.

Oyunun sonunda genç tiyatrocularla birlikte sahneye çıkan usta sanatçılar, aynı zamanda yakın dostları olan yönetmen Mehmet Tamer Uyar’ı kutladı. Ünlü oyuncu Ruhi Sarı, “Tiyatro ateşinin Anadolu’nun her yerine yayılması çok önemli. Bunun için başta canla başla çalışan Mehmet Tamer Uyar olmak üzere, destek veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı da kutlamak gerek. Yaşasın tiyatro...” dedi.

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Baykuş Cemil karakteriyle Türk halkının gönlünde taht kuran Uğurtan Sayıner ise yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen, tiyatro aşkıyla yaşadığı şehir olan İzmir’den Uşak’a kadar geldi. Ayakta durmakta bile güçlük çeken Sayıner, kendisi için sahneye getirilen sandalyeye oturarak ta olsa genç meslektaşlarına el verdi. Tiyatro sanatının gelişmesini ve gençleri sahnede gördükçe çok duygulandığını belirten usta sanatçı, Uşak halkından tiyatrolarına sahip çıkmalarını istedi.

Şehirlerinde birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise “Uşak’ı bir kültür sanat kenti haline getirmek istiyoruz. Bu noktada sanatçılarımızın bizi kırmayıp, buraya kadar gelip oyuncularımıza moral vermesi çok önemliydi. Hepsine teşekkürler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21