banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Vali Yardımcısı Kılıç’tan Başkan Erdem’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 2012-2017 yılları arasında Nilüfer İlçe Kaymakamı olarak görev yapan ve son kararname ile Yalova Vali Yardımcılığı’ndan, Bursa Vali Yardımcılığı’na atanan Mustafa Kılıç’ı makamında ağırladı. Kaymakamlık yaptığı dönemde Nilüfer Belediyesi ile güzel hizmetler yaptıklarını dile getiren Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Kılıç, yeniden Bursa’ya hizmet etme imkânı bulmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıç, “Daha önce olduğu gibi yine belediye başkanlarımız ve kamu görevlileriyle birlikte Bursa’ya güzel hizmetlerde bulunmak için ortak mesai harcayacağız. Hem Bursamız’ın hem de Nilüferimiz’in gelişmesi adına bizlere düşen ne tür görevler olursa, onları yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Vali Yardımcısı Kılıç’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Turgay Erdem, “Yeniden Bursa’ya gelmenizden büyük mutluluk duydum. Bundan sonraki dönemde de birlikte çalışmaktan onur duyacağım. Umuyorum ki Bursa’ya hizmet adına yeniden güzel işlere birlikte imza atarız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21