banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNA TAM DESTEK

Çin’de başlayan corona virüsü, dünyanın birçok ülkesinde görülmesinin ardından ülkemizde vakaların artması ile birlikte tedbirler alınmış, bu tedbirler arasında 65 yaş üstünün ve kronik rahatsızlığı olanların bu virüse karşı koyması daha zor olacağından sokağa çıkma yasağı üzerine Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturup görevine resmen başlamıştı.

Vefa Sosyal Destek Grubu ile bir araya geldi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek, özellikle 65 yaş üstü ve kimsesiz vatandaşların hangi sorunları ile telefon ettikleri konusunda bilgiler aldı. Vefa Sosyal Destek ekibi ile bir araya gelen Başkan Aydın çok ciddi bir salgın ile karşı karşıyayız. Bu corona virüsü ile hep birlikte mücadele edeceğiz ve en kısa süre içerisinde de az hasarla atlatacağız. Devletimizin almış olduğu önlemleri vatandaşlarımıza duyurusunu yapıyoruz. Belediye olarak da bizlerinde almış olduğu önlemlerimiz var. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Devletimizin almış olduğu kararlar arasında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı üzerine Kaymakamlığımızın koordinasyonu ile birlikte ilçemizin birçok kurumları ile kurduğumuz Vefa ekibimiz vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz ”dedi.


 

Vefa Sosyal Destek Telefonunu Başkan Aydın açtı

Corona virüsüne karşı alınan tedbirler doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşların evden çıkma yasağı sonrası ihtiyaçlarını ve taleplerini temin etme noktasında oluşturulan Vefa Grubu’nun iletişim telefon numarası 0224 573 93 90 olarak açıklanmıştı. Çalan telefonu açan Başkan Aydın vatandaşlarımızın taleplerini not alarak Vefa Grubu ile birlikte vatandaşın adresine teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21