Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

VEKİL KILIÇ İSTİŞARE ZİYARETLERİNDE

Temasları sırasında ilk olarak SGK İl Müdürü Erhan Karaca’yı ziyaret eden Ahmet Kılıç, sonrasında Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın’ı makamlarında ziyaret etti. Kurumların çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler alan Kılıç, yetkililerin istek ve taleplerini de dinledi.

 

Daha Sonra Bursa Ticaret Borsası’nın Meclis Toplantısına katılan Vekil Kılıç, BTB Meclis Üyeleriyle istişarelerde bulundu. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle beraber, milletvekillerine daha farklı görevle yüklendiğini ifade eden Kılıç, milletvekillerinin halkla ve şehrin paydaşlarıyla daha yakın temaslarda bulunacağını söyledi. Kılıç, “Hepimizin amacı, şehrimize ve ülkemize katkıda bulunmak. Bunun için bizler halkımızla, işadamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla daha çok beraber olup onların istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Beraber hareket edip, bu taleplere çözüm bulmak için yollar arayacağız. Yeni sistemle beraber daha hızlı karar veren, daha hızlı harekete geçen bir devlet yapısı olacak” dedi.

 

Ahmet Kılıç bu ziyaretlerin ardından, Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanmış Altınokta Körler Derneği Spor Kulübü sporcularıyla buluşarak, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.