Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

YAŞARKEN ÖLMEK İSTEMİYORUZ

FAY HATLARINA DEPREM UYARISI…

Aydın; “Mudanya'da Deprem. Osmangazi Belediye Meclisinde temsil edilmeye başlandığımız 2009 yılından itibaren hem mecliste hem de diğer platformlarda MHP Grubu olarak defalarca gündeme getiriyor, teklif ediyoruz. Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Engin Er fırsat bulduğu her ortamda bas bas bağırıyor. "Zemin Etüd, Zemin Vize Uygulaması." Tüm Belediye Başkanlıkları ve yerel yönetim erkleri. Ne bekliyorsunuz, neyi bekliyorsunuz? Hâlâ ders almayacak mıyız? Neyse ki yürürlükte olan Deprem Yönetmeliği uygulama ve yöntemleriyle fay hattı, sıvılaşmış ve şişmiş bölgelerde inşaat mühendisleri kurum ve kişileri sorumluluğunda tedbirler alınmaktadır.” Dedi.

YUNUSELİ VE ORMAN BÖLGE MİLLET PARKI OLSUN…

Aydın; “Eski Stadyum alan ve çevresi daha da iyileştirilip, güzelleştirilerek bu haliyle kalmalıdır.

Hemen yanında ki Kültürpark netice itibariyle millet parkının en güzel hâlidir.  Bundan dolayı...

Yunuseli Havaalanı Arazisinin millet parkına çevrilmesinden sonra ikinci teklifimiz; Yapılan plan değişiklikleri ile çok katlı yapılaşmaya müsaade edilen ve bölgesindeki semtlerde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla da yapı ve insan yoğunluğunun artacağı Yalova Yolu üzerindeki (İstanbul Caddesi) Orman Bölge Müdürlüğüne ait 100 dönümlük arazininde Millet Parkı olarak düşünülmesi Bursa kamuoyu tarafından tartışılmalı ve ortak akıl ile değerlendirilmelidir.” Dedi.

PANORAMA’YA KÜTÜPHANE…

Aydın; “Genel ve yerel yönetim erkleri de görüşlerini ifade etmelidir. Her geçen gün büyüyen ve araç, insan ve beton yoğunluğuna muhatap kalan Bursa'mızın her bölge ve yönünde oluşturulacak park veya bahçeler ile değişik sosyal donatı alanları sayesinde kısmende belki eski Yeşil Bursa günlerine dönüşüm imkanı elde edilmiş olacaktır.MHP Osmangazi Belediye Meclis Grubu olarak Osmangazi'de kütüphane açılması teklifimiz Panorama Müze içerisinde karşılığını bulmuştur. Süreç içerisinde karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunduğumuz Sayın Başkan Mustafa Dündar'a teşekkür ederiz.” Dedi.

HASTAHANE ÇEVRESİ REZALET…

Aydın; “Acil! Kuruçeşme, Muradiye Devlet Hastanesi, Mağaralar Bölgesi ve Demirkapı güzergâhında park ve tenha bölgelerde fuhuş, uyuşturucu kullanım ve ticareti başta olmak üzere her türlü olumsuzluk cereyan etmektedir. Uzun süredir bölge halkından gelen şikayet ve uyarılar üzerine dün gece gördüklerimiz karşısında Emniyet Müdürlüğü ve geçmişte zabıta karakolu münasebetiyle ifa edildiği gibi Büyükşehir ve Osmangazi Belediye Başkanlıklarını acilen tedbir almaya davet ediyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21