Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

YENİ VEGAN SHEA BUTTER iLE  SAÇ TELİNDEN AYAK PARMAĞINA BAKIM

The Body Shop, yeni yılda yeni doğal ürünleriyle karşınızda! Shea yağı, Afrikalı kadınların ciltlerini ve saçlarını kuru Sahra Çölü rüzgarlarından, güneşin zararlı yoğun etkilerinden korumak ve yatıştırmak için yüzyıllardır vazgeçilmez olmuş. Gana’da 640 kadın, geleneksel el sanatları tekniklerini kullanarak, 25 yıldır The Body Shop için Yerel Ticaret Projesikapsamında zengin shea yağını üretiyor.

Sayısız faydasıyla Shea Yağı Karşınızda!

Gana'dan gelen ikonik Yerel Ticaret ürünü Shea Yağı, cilde olan sayısız faydası ile ünlü ve şimdi en saf haliyle The Body Shop’ta! Kurumuş dudak, saç ve cilt için mükemmel bir bakım sağlayan Shea Yağı cildi rahatlatır, yatıştırır, yeniler.

Ciltteki kuruluk, kaşıntı ve gerginlik hissini anında yatıştıran ve cildi rahatlatan Shea Butter, cildi nem ile yoğun bir şekilde besler ve yeniler. A ve E vitaminleri bakımından zengin, cildi pürüzsüzleştiren, yumuşatan, cilde sağlıklı görünüm ve ışıltı kazandıran Shea Butter, kokusuzdur, kolay uygulanır ve vücut sıcaklığında ciltte erir.

Afrikalı kadınlar tarafından yüzyıllarca kullanılan Shea yağı dudak, yüz, saç ve vücudauygulanabilir.

Shea Besleyici Vücut Losyonu

Zengin ve kremsi bir dokuya sahip besleyici bir vücut nemlendiricisi olan Shea Vücut Losyonu, kuru ciltler için mükemmeldir! Yeni ambalajıyla kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bu cilt besleyici losyonu çok seveceksiniz. Temiz ve kuru cilde uygulanır ve vücudun her yerinde kullanılabilir.

Ciltte yumuşak bir his bırakan Shea Vücut Losyonu, cildi pürüzsüzleştirir ve rahatlatır. Cildin daha yumuşak ve esnek görünmesini sağlarken, yapışmaz, yağsız dokusuyla kolayca emilir ve 72 saat nemlendirir. Shea yağı, İtalya’dan gelen organik zeytinyağı ile zenginleştirilmiştir.

Shea Body Butter ile cildiniz yumuşak ve pürüzsüz

Uygulandığı anda cilde nüfuz eden Shea Body Butter, yüksek etkili nemlendirici özelliği sayesinde, cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Kuru ve normal ciltler için ideal olan Shea Body Butter, banyodan sonra kullanıldığında daha etkilidir.

Saçlarda Shea Butter Şampuan ile Kuruluğa Son!

Kuru, hasarlı saçlar için nemlendirici içeriklerle zenginleştirilmiş, yenileyici beleyici Shea Butter Şampuan, kuru ve yıpranmış saçlarla mücadele etmek için nemi saç gövdesine hapseder. Genel olarak daha sağlıklı bir görünümü olan şekillendirmesi kolay, canlı ve yumuşak saçlar elde etmenizi sağlar. Kafa derisinin doğal yağ üretiminin korunmasına yardımcı olan şampuan, saçı yeniler, besler ve yumuşak hissettirerek, nemi saça hapseder. İçeriğinde ayrıca, Samoa’dan Yerel Ticaret organik hindistan cevizi yağı bulunur.

İçeriği Zengin, Yenileyici Shea Butter Saç Kremi

Kuru ve yıpranmış saçlar için nemlendirici içeriklerle zenginleştirilmiş, yenileyici ve besleyici Shea Butter Saç Kremi’nin zengin formülü saç tellerini düzelterek kolay şekil almasını sağlar, saçları ağırlaştırmadan yoğun bir şekilde besler ve tazeler.

%100 Vegan Shea Butter Saç Maskesi

Nemlendirmesinin yanı sıra yenileyici ve besleyici özellikteki Shea Butter Saç Maskesi, Yerel Ticaret ile üretilen shea yağı, organic hindistancevizi yağı, kakao yağı ve organik zeytinyağının doğadan ilham alan karışımından oluşmaktadır. Derinlemesine besleyerek saçların daha yumuşak ve sağlıklı olmasını sağlar, saçları ağırlaştırmadan yoğun bir şekilde besler ve tazeler.

SHEA BUTTER İLE KENDİ ÜRÜNÜNÜ YARAT!

Shea kullanımı, eski Mısır'a kadar uzanır. Kleopatra'nın Shea yağını efsanevi güzellik rejimine dahil ettiği ve shea yağı ile doldurulmuş kil kavanoz karavanlarından bahsedilir. Kleopatra için yeterince iyiyse, bizim için de yeterlidir! O zaman haydi, SHEA BUTTER ile sen de kendi ürününü yarat!

  • Dudak Peelingi: Shea Yağı ile toz şekeri karıştırın, macun kıvamına geldiğinde bir diş fırçası ya da yüz fırçası ile dudaklara uygulayın!
  • Gece Saç Bakımı: Shea Yağı ile The Body Shop’un Hindistan Cevizi Saç Bakım Yağı’nı karıştırın. İster saç şekillendirici olarak kullanın, ister gece boyu saçınızda bekleterek bakım yapmak için.
  • Eriyen Banyo Köpüğü: ¼ Shea Yağı ile ¾ British Rose banyo köpüğünü karıştırın 
ve buz kalıbına dökün. Donduktan sonra buzluktan alıp banyo suyunuzun içerisine 1 ya da 2 tane atmanız yeterli olacaktır.

100% RAW SHEA BUTTER 150G : 69,90 TL

CONDITIONER SHEA 250ML : 49,90 TL

SHAMPOO SHEA 250ML : 49,90 TL

HAIR BUTTER SHEA 240ML : 59,90 TL

İLETİŞİM:

Spika PR

Aslı Sağlam – [email protected] - 0536 690 2725

0212 244 78 74

Manifestomuz:

Hikayemiz Anita Roddick'in devrim niteliğinde bir şeye; işletmelerin iyilik yapan bir güç olabileceğine inanmasıyla başladı ve 1976'da The Body Shop doğdu. Daima bir şeyleri farklı yaptık, ezberlerin dışına çıktık, cesur olduk ve meydan okuduk. Bugün “söz”ümüz daha önce hiç olmadığı kadar güçlü: Değer katmak, tüketmemek. Bizim için bunun anlamı, insanlara, gezegenimize, biyolojik canlılığa ve kaynaklara değer katmaktır. Çiftçi ve tedarikçilerimizle adil olarak çalışarak yerel toplulukların gelişmesine yardımcı olmaya söz veriyoruz. Ürünlerimiz değer katar, ancak asla yanlış vaatlerde bulunmaz ve hayvanlar üzerinde test edilmez. Orijinal olduğumuz, sözümüzü esirgemediğimiz ve doğru olanı savunduğumuz için gururluyuz; birlikte bunu başarabiliriz. Değer kat, tüketme, birlikte bu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.