Öne Çıkanlar Bursagaz sungurlu Kıyak Engelsiz Sanat
banner13

YILDIRIM AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Başkan Oktay Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yıldırım protokolü, Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen programda bayramlaştı. Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi Yıldırım Han Salonu’nda, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa, 22. Dönem Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Ali Erbay, MHP İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, İyi Parti İlçe Başkanı Kemal Ataç, İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan, Yıldırım Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, bürokratlar ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Bayramın huzur ve mutluluğunu Büyük Yıldırım Ailesi ile yaşadıklarını dile getiren Başkan Oktay Yılmaz, “Birlik ve beraberlik duygularının hat safhaya ulaştığı, sevenlerin buluştuğu, küskünlerin barıştığı, şefkat dolu günlerin en hayırlılarından olan Kurban Bayramı, aynı zamanda paylaşmak demektir. Kurban Bayramı’nın bizi birbirimize daha çok kenetleyeceğine, birlik ve beraberliğimizi daim kılacağına inancımız tamdır” dedi.

AYRIŞTIRAMIYOR, BÜTÜNLEŞTİRİYORUZ

Kurban’ın, Hazreti İbrahim’in samimiyetinin ve bağlılığının ifadesi olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Biz de bu samimiyet ve bağlılıkla Yıldırım’ın şahlanışı için çalışıyoruz. Bu süreçte siyasi partilerimizden sivil toplum kuruluşlarından gelen eleştirileri, yol gösterici olarak kabul ediyor, çalışmalarımızı bu minvalde şekillendiriyoruz. Ayrıştıran değil birleştiren unsurular üzerinden hareket ediyoruz. Bu düşüncelerle; itikadımızın temel ibadetlerinden birisi olmasının yanı sıra toplumsal dayanışmamızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en önemli yansımalarından birisi olan Kurban Bayramı’nın Yıldırımlılar başta olmak üzere Bursa’mıza, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.