Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

YILDIRIM BELEDİYESPORLU SPORCULAR MADALYALARA DOYMUYOR

Spora ve sporcuya verdiği destekle ilçedeki kalkınmaya ivme kazandıran Yıldırım Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirmeyi sürdürüyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Dünya ve Türkiye şampiyonlarında madalya kazanan Yıldırım Belediyesporlu sporcuları, Yıldırım Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda ağırladı. İlçenin tanıtımına katkıda bulunan sporcuları her ay meclis toplantılarında konuk ederek ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Spora ve sporcuya yapılan yatırımlar sonucunda kazanılan başarılarla Belediyemiz, spor kulübümüz ve sporcularımız, yurt içi ve yurt dışı spor arenasında adından sıkça söz ettiriyor. Spor Şehri Yıldırım hedefimizde bizlere yardımcı olan, Yıldırım’ın sporda 'marka şehir' olmasına katkıda bulunan tüm sporcu kardeşlerimizi kutluyorum” diye konuştu.

YILDIRIM’IN GURURLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’nda 61 kilogramda mücadele eden Kenan Yılmaz ve 89 kilogramda mücadele eden Mervan Doğan bronz madalyayı, 102 kilogramda mücadele eden Serkan Yücel ise gümüş madalyayı Yıldırım’a getirdi. Öte yandan Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenen Uluslararası Kyokushin Karate Hanshi Cup’ta mücadele eden Abdullah Mingsar kürsünün üçüncü sırasında yer alma başarısını gösterirken, Moldova’nın başkenti Kişinev’de düzenlenen, 23 ülkeden 600 sporcunun mücadele ettiği Kyokushin Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Yıldırım Belediyesporlu Cuma Eroğlu ise, Genç Erkekler 55 Kilo Kategorisi’nde Bronz Madalya’nın sahibi oldu. Başarılı sporcular, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.