banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane İddialar KUTLAMA Sanal

YILDIRIM’DA ‘ENGELSİZ’ GECE

Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla insana dokunan hizmetlere imza atan Yıldırım Belediyesi’nde Müzik Akademisi ve Engelsiz Mutfak öğrencileri, engellerin zihinlerden öteye geçemeyeceğini bir kez daha gösterdi.

Gerçekleştirdiği kültür sanat hamlesi ile ilçenin sosyal yaşamına renk katan Yıldırım Belediyesi, önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen Müzik Akademisi Korosu konseri öncesinde, Engelsiz Mutfak öğrencileri, kendi elleri ile hazırladıkları lezzetleri Yıldırımlılara ve aile fertlerine ikram etti. Ardından Yıldırım Belediyesi’nin, Yıldırım Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde gerçekleştirdiği, dezavantajlı bireylerin desteklenmesine yönelik projelerden olan Müzik Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler, hazırladıkları müzik ziyafeti ile ilçe sakinlerini mest etti. Tamamı dezavantajlı bireylerden oluşan Yıldırım Belediyesi Müzik Akademisi Korosu, seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Engellerini müzikle ortadan kaldıran ve seslendirdiği solo eserlerle de ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazanan öğrenciler, insanların zihinlerinde ördüğü engel duvarlarını da sergiledikleri azim, dayanışma ve birliktelik ruhuyla aştıklarını gösterdi. Programın sonunda ise sahnede doyasıya eğlenen Müzik Akademisi öğrencileri, Engelsiz Mutfak kursiyerlerinin hazırladığı pastayı birlikte keserek mutluluklarını Yıldırımlılarla paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21