Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

YILDIRIM’DA KESİNTİSİZ TEMİZLİK ÇALIŞMASI

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “İLÇEMİZDE YOĞUN BİR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ YÜRÜTÜYORUZ. TÜM MAHALLELER SOKAK SOKAK SÜPÜRÜLÜYOR, ÇÖPLER TOPLANIYOR.”

-BAŞKAN YILMAZ: “BELİRLİ ARALIKLARLA KONTEYNERLERİ DETERJANLI SULARLA TEMİZLEYEN EKİPLERİMİZ, ÖZELLİKLE YAZ AYLARINDA HAVALARIN ISINMASI NEDENİYLE SAĞLIĞI TEHDİT EDEN MİKROP, BAKTERİ VE VİRÜSLERİN ÇOĞALARAK YAYILMASINI ÖNLEMEK ADINA BU ÇALIŞMALARINI SIKLAŞTIRIYOR.”

Yıldırım Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile haftanın her günü ilçenin tüm mahallelerinde çöp topluyor, temizlenmedik sokak bırakmıyor.

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, rutin çöp toplama çalışmasından molozların toplanmasına, cadde ve sokakların yanı sıra pazar yerleri ile üst ve alt geçitlerin temizliğine kadar ilçenin dört bir yanını gece gündüz demeden temizliyor. Ekip çalışmasıyla girilmedik sokak, süpürülmedik yer bırakmayan Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, kaba atık toplama işlemi de gerçekleştiriyor. Programda bulunan mahallelerin cadde, sokak ve boş arsaları en ince detayına kadar temizlenirken, süpürge araç ile de yolların temizliği gerçekleştiriliyor. Belirli aralıklarla konteynerleri deterjanlı sularla temizleyen ekipler, yaz aylarında havaların ısınması nedeniyle mikrop, bakteri ve virüslerin çoğalarak yayılmasını önlemek adına konteyner temizleme çalışmalarını sıklaştırıyor. Pazar yerleri ise çöpler alınıp süpürüldükten sonra özel deterjanlı suyla yıkanıyor.

TEMİZLENMEYEN SOKAK KALMIYOR

Temizlik hizmetlerinin belediyelerin asli görevi olduğunu ve bu hizmet doğrultusunda ilçede haftanın her günü kesintisiz çalıştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak asli belediyecilik görevimiz olan temizlik işlerini, haftanın her günü gece gündüz gerçekleştiriyoruz. İlçede yoğun bir temizlik seferberliği yürütüyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizi köşe bucak gözden geçirip temizliyor. Tüm mahalleler sokak sokak süpürülüyor, çöpler toplanıyor. Yaşadığımız şehir hepimizin. Bir şehri temizlemek için önce sokağımızı temizlemeliyiz. Belirli aralıklarla konteynerleri deterjanlı sularla temizleyen ekiplerimiz, özellikle yaz aylarında havaların ısınması nedeniyle sağlığı tehdit eden mikrop, bakteri ve virüslerin çoğalarak yayılmasını önlemek adına bu çalışmalarını sıklaştırıyor. Pazar yerleri ise çöpler alınıp süpürüldükten sonra özel deterjanlı suyla yıkanıyor. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunabilmektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.