banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

YILDIRIM’IN ÇEHRESİNE ESTETİK DOKUNUŞ

BAŞKAN EDEBALİ: “ŞEHRİMİZİN YAPISAL SORUNLARI KADAR, ESTETİK GÖRÜNÜŞÜNE DE ÖNEM VEREREK DAHA GÜZEL BİR ÇEHRE OLUŞTURUYORUZ.”

Yıldırım Belediyesi, şehir estetiğini bozan görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıldırım’da görsel kirliliğin önüne geçmek için çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Yıldırım Güzelleştirme Ekibi (YIL-GÜZEK) ile kötü görüntü oluşturan duvar yazılarını silerek şehir estetiğine zarar verecek görüntülerin oluşmasına izin vermiyor. İlçenin muhtelif yerlerinde çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, aynı zamanda bayrak, boyama ve resimleme işlemlerinin yanı sıra okul bahçelerindeki oyun ve spor alanlarında da yenileme yapıyor. Daha yaşanabilir bir Yıldırım oluşturma amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’a modern bir kimlik kazandırırken, şehrimizin çehresini güzelleştirecek adımları da atıyoruz. Görüntü kirliliğinin önüne geçerek vatandaşlarımızın yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehri oluşturmayı sürdürüyoruz” dedi.

VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Geleceğin Yıldırım’ını sağlam temellere oturtabilmenin sağlıklı, donanımlı ve kültürlü bir nesille mümkün olabileceğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İyi yetişmiş bir nesil oluşturarak sürdürülebilir başarılara imza atmalıyız. Bu sebeple okullarda bulunan spor ve oyun alanlarında da çalışmalar yaparak çocuklarımızın mutlu ve huzurlu vakit geçirebilecekleri alanları oluşturuyoruz. Şehrimizin yapısal sorunları kadar, estetik görünüşüne de önem vererek daha güzel bir çehre oluşturuyoruz. Yapımında sona gelinen ve kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz Sular Vadisi Doğa Parkı’nda da, bağımsızlığımızın simgesi Türk Bayrağı’mızı nakşediyoruz” diye konuştu. Yıldırım’ın topyekun bir değişim içerisinde olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini isteyerek, “Ekiplerimiz tarafından tespit edilen bu gibi durumlara hızla müdahale edilirken, ilçemizin sahibi olan hemşehrilerimiz de rahatsızlık duydukları görüntülerin önüne geçmek adına 444 16 02 numaralı çağrı merkezimize ulaşarak, Yıldırım’ın güzelleşmesine yardımcı olabilirler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21