Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

Yıldırım’ın Yeni Spor Klüpü Ulus Gençlik Spor Kuruldu

Bursa Yıldırım ilçesinde Ulus Gençlik ve Spor Klüpü yeni spor klübü daha kuruldu.

Bu kapsamda  ilk toplantısını Yıldırım  Ulus Mahallesindeki  Masal Düğün Salonunda   sabah kahvaltılı bir toplantı organize edildi.Bu programa Yıldırım'ın önde  gelen kanaat önderleri,siyasetçiler,Klüp yöneticileri ve genç sporcularla birlikte sabah kahvaltısında buluştular.

Bu özel programda Ulus Gençlik ve Spor Klüpü Başkanı Hakan Toksun ve Yardımcı Cihat Tunçer gelen misafirlerle yakından ilgilendiler.

Programın ilerleyen saatlerinde Başkan Hakan Toksun konuşmasında  'Yıldırm İlçesinde geçlerin sorunlarını ve sıkıntılarını yakından takip ettiklerini,bildiklerini ve bu konuda bizlere görev düştüklerini söyleyerek bu spor klüpünü kurduklarını' söyledi.

Ayrıca konuşmasına özellikle Ulus Mahallesindeki genç kardeşlerimizi kötü akışkanların peşimden gitmemeleri için  sporla ilgilenmeleri için Ulus Geçlik ve Spor Klüpünü kurduklarını söyledi.İlerleyen günlerde daha geniş kapsamlı programlarla genç kardeşlerimizle birlikte yine sizlerle birlikte olacağını söyledi.

Ayrıca Başkan Hakan Toksun bu programa katılan herkese ayırma teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BursaYILDIRIM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.