Öne Çıkanlar sungurlu Bursagaz Engelsiz BUSİAD İRFANİYEDE PLAN SORUNU ÇÖZÜLECEK
banner13

YILDIRIMLI KARATECİLERİN KUŞAK HEYECANI

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “ŞEHİRLERİ İMAR ETMEK ELBETTE ÖNEMLİ AMA BİZİ DAHA FAZLA MUTLU EDEN ŞEY ÇOCUKLARIMIZA HİZMET ETMEKTİR. HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKTAN UZAK, VATANINA VE MİLLETİNE BAĞLI, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNİ SAHİPLENEN BİR GENÇLİK YETİŞTİRMEYİ ARZU EDİYORUZ.”
BAŞKAN YILMAZ: “BİR ÜST KUŞAĞA GEÇEN KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYOR, BAŞARILARININ DAİM OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM. İLERLEYEN SÜREÇTE DE KENDİLERİNDEN YALNIZCA KUŞAK DEĞİŞİMİ DEĞİL, MADALYALAR, ŞAMPİYONLUKLAR BEKLİYORUZ.”

Yıldırım Belediyespor ve Türkiye Karate Federasyonu’nun düzenlediği ‘Kyokushin Karate Kuşak Sertifika Töreni’nde kuşak atlayan 40 sporcuya sertifikaları verildi. Yıldırım Belediyesi Mimarsinan Spor Salonu’nda, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene, Türkiye Karate Federasyonu Temsilcisi Ömer Duran, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Ali Osman Yüce, Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Özbey, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanvekili Salih Mert, belediye meclis üyeleri, sporcular ve yakınları katıldı. Şehirleri imar etmenin yanında çocuklara ve gençlere hizmet etmenin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Şehirleri imar etmek elbette önemli ama bizi daha fazla mutlu eden şey çocuklarımıza hizmetetmektir. Bu dönem sporun ve kültür-sanatın kalbinin Yıldırım’da atması için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu anlamda da çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet verecek tesislerin sayısını inşallah artıracağız. Çünkü onlar bizim geleceğimiz” dedi.

‘EVLATLARIMIZIN HİZMETKARI OLACAĞIZ’

Vatanına ve milletine bağlı, milli ve manevi değerlerini sahiplenen bir gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Şehre ruh veren binalar değil, insanlardır. Çocuklarımızın geleceğe çok daha iyi hazırlanmaları, enerjilerini doğru kullanmaları için bu tip imkanları artırmayı hedefliyoruz. Her türlü bağımlılıktan uzak, vatanına ve milletine bağlı, milli ve manevi değerlerini sahiplenen bir gençlik yetiştirmeyi arzu ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize kazandırılan ve açılışa gün sayan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin işletmesini, belediye olarak biz üstleneceğiz. Yeter ki çocuklarımız mutlu olsunlar, huzurlu olsunlar ve geleceğe iyi hazırlansınlar. Biz tüm imkanlarımızı onlar için seferber etmeye, evlatlarımızın hizmetkarı olmaya hazırız. Bu vesile ile bir üst kuşağa geçen kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. İlerleyen süreçte de kendilerinden yalnızca kuşak değişimi değil, madalyalar, şampiyonluklar bekliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.