Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

YILDIRIMLI MİNİK RAKETLER ZİRVEDE

YILDIRIMLI MİNİK RAKETLER ZİRVEDE

-TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN 8 YAŞ TENİS İL MÜSABAKALARI’NDA, YILDIRIM BELEDİYESPOR’UN BAŞARILI TENİŞÇİLERİNDEN MİNA KAŞ ŞAMPİYON OLURKEN İNCİ ARI ÜÇÜNCÜLÜK, TUNA DÖNMEZ İSE İKİNCİLİK MADALYASININ SAHİBİ OLDU.

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “TENİSTE BİZE BU BAŞARILARI TATTIRAN SPORCULARIMIZI EN BAŞTA AİLELERİ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN ANTRENÖRLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.”

Sporun merkezi Yıldırım amatör branşlardaki şampiyonluklarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Yıldırım Belediyespor’un başarılı tenisçileri Mina Kaş, İnci Arı ve Tuna Dönmez Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 8 Yaş Tenis il Müsabakalarında büyük başarı elde ettiler. Mina Kaş müsabakalarda tüm maçları kazanarak şampiyon olurken İnci Arı üçüncülük, Tuna Dönmez ise erkekler kategorisinde ikincilik madalyasının sahibi oldu. Minik raketleri kazandıkları başarılarından dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Teniste bize bu başarıları tattıran sporcularımızı en başta aileleri olmak üzere emeği geçen antrenörlerini tebrik ediyorum. Yıldırım Belediyesi olarak ilçemizde sürdürdüğümüz yatırımlarla sporun her branşında şampiyonlar yetiştirmek adına spora ve sporcuya desteğimizi artırarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.