Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Yok Yere Temaşa” Orhangazi de seyircisiyle buluştu

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, alternatif  türleri arasında yer alan modern doğaçlama tiyatroya ait tiyatro sporu ekibi olarak Orhangazi’de izleyicisiyle buluştu. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün katkıları ile Orhangazi’de sahne alan  ‘Yok Yere Temaşa’da iki takıma ayrılan oyuncular, seyircinin yönlendirmesiyle doğaçlama olarak performans sergiledi. Her Salı Görükle Gençlik Merkezi’nde seyirci karşısına çıkan Serdar Soyer, Sergen Bölük, Tuba Bayram Böbek, Volkan Yıldız, Faruk Oğur ve Yüksel Hakverdi tüm hünerlerini sergiledi. Oyun, Orhangazi’de tam not aldı. Aynı zamanda oyunun da bir parçası olan izleyiciler, hem eğlendi hem de güldü. Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz ve meclis üyelerinin yanı sıra tiyatroseverlerin doldurduğu ve oyun boyunca kahkahanın eksik olmadığı salonda izleyiciler büyük keyif aldı.

Her Salı saat 20:00’de Görükle Gençlik Merkezi’nde oynanan oyun yeni yılla birlikte aralıklarla şehir içi turneye çıktı.Kestel ile başlayan turnede ikinci durak Orhangazi oldu. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Doğaçlama Tiyatro Sporu ekibi turnesine 25 Şubat Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu, 10 Mart  Salı Bursa Teknik Üniversitesi, 24 Mart Salı Kredi Yurtlar Kurumu  Öğrenci Yurdu, 7 Nisan Salı Bursa Teknik Üniversitesi gösterileri ile devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21