Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

ALMAN TARIM BAKANI'NDAN GERİ ADIM

Almanya Tarım ve Gıda Bakanı Julia Klöckner’in, Almanya Milli Futbol Takımı'ndan uğradığı ırkçılık ve baskı yüzünden ayrılan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil konusunda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine attığı sosyal medya mesajından sonra Türkiye'nin girişimleri üzerine geri adım attığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Klöckner, özel kalem müdürü aracılığıyla Türk yetkililere ilettiği mesajında, sosyal medyada paylaştığı yorumun tamamen şahsi olduğunu ve resmi niteliği olmadığını belirtti.

Klöckner ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halk tarafından seçilmiş bir devlet başkanı olmasını saygıyla karşıladığını ifade ederek, Türkiye ile ikili ilişkileri iyileştirmeye önem atfettiğini vurguladı.

Klöckner, Twitter'dan paylaştığı mesajda, Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmasını eleştirmiş, Erdoğan'a yönelik suçlayıcı ifadelerde bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21