Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

İNEGÖL BELEDİYESİ’NDEN 1200 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

2019-2020 eğitim öğretim yılı Pazartesi günü başladı. Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte İnegöl Belediyesi de her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımlarını ulaştırıyor. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğü 45 ilk ve 45 ortaokul olmak üzere toplam 90 okulda 1200 öğrenci belirledi. İnegöl Belediyesi de öğrencilere içerisinde; okul çantasından deftere, kalemlerden boya malzemelerine kadar farklı kırtasiye malzemelerinin yer aldığı setler hazırladı. 600 ilk ve 600 ortaokul öğrencisi için Umuteli Sosyal Yardım Merkezi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemeleri, bugün düzenlenen mini törenle öğrencilere teslim edilmek üzere okul idarecilerine teslim edildi.

Belediye Başkan Alper Taban, Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, bazı meclis üyeleri ve okul idarecilerinin katıldığı teslim töreninde kısa bir teşekkür konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican; “Bugün belediyemiz tarafından organize edilen güzel bir faaliyet için toplandık. Ben bu vesileyle 2019-202 eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı geçirmemizi temenni ediyorum. Başkanımızın öncülüğünde her yıl belediyemizin okullarımıza yönelik çeşitli güzellikleri oluyor. Bu yapılan kırtasiye yardımı da okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere idarecilerimize teslim ediliyor. Tecrübeli idarecilerimiz de bunları öğrencilerimizi rencide etmeden yerlerine ulaştıracaktır. Ben Belediye Başkanımıza ve İnegöl Belediyemize bu yardımlar ve bundan sonra yapacakları katkılardan dolayı Milli Eğitim camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise yeni bir eğitim ve öğretim yılının başladığını hatırlatarak; “Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Geleceğimizin, bugünümüzün teminatı olan yavrularımızın yetişmesi noktasında büyük emek ve katkılarınız var. Bundan dolayı eğitim camiamızın siz değerli temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Hepinizin özveriyle, azimle, gayretle çalıştığınız biliyoruz. İhtiyaçlar noktasında da bir yandan yeni yeni projeler hayata geçerken, bir taraftan yapılanlar eskiyebiliyor. Bir taraftan aile ekonomisi noktasında ihtiyaçlar çok fazla olabiliyor, bütçe anlamında bunlara yetişilemeyebiliyor. Biz de karınca kararınca her sene olduğu gibi bu sene de kırtasiye yardımları noktasında destek olmak istedik öğrencilerimize. Tabi bunları yaparken de Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, okullarımızın belirlediği öğrencilere ulaştırılması noktasında idarecilerimize teslim ediyoruz” diye konuştu.

CİDDİ MÜCADELEMİZ VAR
Şehrimizin çok önemli ve büyük bir şehir olduğunu ifade eden Taban, “Dolayısıyla çok hızlı da bir büyüme gücüne sahip. Bu doğrultuda ihtiyaçlar da çok fazla. İnegöl Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyesi olarak bunların her birine ayrı ayrı yetişmeye gayret ediyoruz. Benim gönlümde yatan; okullarımız, ibadethanelerimiz ve benzeri ortak kullanım alanlarımızla ilgili daha güçlü desteklerde bulunmak istiyorum. Bununla ilgili de ciddi mücadelem var. Bu sürprizi ben yapmak istiyorum. Zaman zaman talepler, istekler tarafımıza ulaştırılıyor. Asla ve asla insan ayırmadan, kişi ayırmadan sadece ihtiyacın ne olduğuna bakarak eşit, adil ve standart bir hizmet vermek istiyorum. Kimsenin aklında farklı bir şüphe kalmasını asla arzu etmem. Yeni kaynaklar da oluşturarak okullarımızın yeni, farklı ihtiyaçlarına da cevap verebilmek adına bir gayretimiz olacak. Bunu da paylaşmak isterim. Ben yeni öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrası idarecilere kırtasiye malzemelerinin olduğu koliler teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.