Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Öğretmenlere animasyon eğitimi

Eğitimlerin ilk gününde katılımcılara Bahçeşehir Üniversitesi Animasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nazlı Eda Noyan tarafından Animasyon Tarihi ve Türkiye hakkında detaylı bilgi verildi. Aynı tarihte öğlenden sonraki programda ise Kaptan Pengu ve Arkadaşları, Köstebekgiller, İksir, Pirdino Sürpriz Yumurta gibi başarılı işlere imza atmış animasyon senaristi Arzu Yurtseven ile animasyon senaryosu yazımı üzerine bir eğitim gerçekleştirildi.

Eğitimlerin ikinci Anadolu Üniversitesi Animasyon Bölümü Başkanı Doç. Fethi Kaba tarafından katılımcılara animasyon teknikleri konusunda detaylı bir eğitim verildi.

Eğitimlerin son gününde ise Anima Okulun kurucu ortağı ve animatör olan Sezgin Öztürk tarafından katılımcılara 3(üç) boyutluanimasyon ve animasyon yapım süreçleri konusunda detaylı bilgi verilerek eğitim programı tamamlandı. BEBKA tarafından yapılan açıklamada eğitim videolarının BEBKA nın youtube kanalından izlenebileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.