Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

KUVEYT TÜRK ÜST ÜSTE BEŞİNCİ KEZ TÜRKİYE’NİN EN ETİK ŞİRKETLERİ ARASINDA

Kuveyt Türk İK, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, “Otuz yıldır büyük bir özenle inşa ettiğimiz kurumsal kültürümüzü tüm çalışanlarımızla birlikte koruyup geliştirmek amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Kuveyt Türk, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından iş ahlakı farkındalığı oluşturmak ve özellikle gençleri bu konuda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen ETİKA Türkiye Etik Ödülleri’nde ödül kazandı. Yedi yıldır düzenlenen törene beş yıldır katılan ve katıldığı tüm yıllarda ödüle layık görülen Kuveyt Türk, bu alanda önemli bir başarıya imza attı.

Kuveyt Türk’ün kuruluşundan itibaren 30 yıldır etik değerleri gözeterek bir kurum kültürü oluşturduğunu vurgulayan Kuveyt Türk İK, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, “Bankamızın temel hizmet ilkelerini ve etik değerlerini, üst yönetimimizden en genç çalışma arkadaşımıza kadar tüm çalışanlarımızla koruyup geliştirmeyi amaçlıyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlam bir temelle ve iş birlikçi bir yaklaşımla kurduğumuz bu köprü, banka olarak büyük önem verdiğimiz değerlerimizi her daim canlı tutuyor. Etik bankacılık anlayışını bu denli benimsemiş ve içselleştirmiş bir banka olarak beş yılda beşinci kez etik ödülü almanın ve her zaman olduğu gibi bir kez daha ‘İyi ki Kuveyt Türklüyüm’ demenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (Kuveyt Türk), 1989 yılında kurulmuştur. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan banka; müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji - inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlar ile sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın bankacılığı alanında adım atan ilk katılım bankası olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk banka sukuk işlemini gerçekleştirmiştir. Türkiye’de bir banka tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de iki Ar-Ge merkezine sahip tek banka unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 417 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki banka iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımı doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.