Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

RAMAZAN ACAR: REKABET SÜRECİ BİTTİ, REFAKAT DÖNEMİ BAŞLADI

Elegansta gerçekleşen il divan toplantısında konuşan Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Eğitim-Bir-Sen olarak, delege, ilçe temsilciliği ve şube seçimleriyle bir kez daha yenilendik. Aramızda güven tazeleyen, ilk defa emaneti devralan arkadaşlarımız var. Bugün burada uhuvveti, nezaketi, asaleti ve adaleti ilke edinen teşkilatın öncüleri var.” dedi. Şube tarihinin en büyük katılımlı seçimini gerçekleştirdiklerini dile getiren Acar, seviyeli bir yarış içinde heyecanlarını tazelediklerini belirtti. Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin perçinlendiği bu davada hizmet çabasının bitmeyeceğini önemle vurguladı.

Ramazan Acar: YENİ DÖNEMDE SESİMİZİ DEĞİL SÖZÜMÜZÜ YÜKSELTECEĞİZ

Yeni dönemde sesin değil sözün yükseltileceğini kaydeden Acar, yükün ve sorumluluğun farkında olduklarını, insanlığın onurunu korumanın ağır yükünü taşıdıklarını kaydetti. Uzmanlık çalışma grupları kurarak, eğitim çalışanlarının sorunlarına engel değil çözüm olacaklarını vurgulayan Acar, “Engel kaldıran tavrımızla yasaklara karşı çıkmaya, özlük ve özgürlük mücadelesine devam edeceğiz. Bu anlamda niceliklerin zirvesinden niteliklerin zirvesine doğru yol almayı hedefledik” şeklinde konuştu. Başkan yardımcılarının sorumluluk alanlarında bilgilendirme yapmasının ardından ilçe temsilcileri ve komisyon başkanları da söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.