Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

TOYO INK FLEXIBLE PACKAGING EUROPE YAZ KONFERANSI’NIN ANA SPONSORU OLDU.

Ambalaj ve basım sektörlerine yönelik yenilikçi çözümleri ile uluslararası alandaki gücünü perçinleyen Toyo Ink, Avrupa esnek ambalaj sanayinin çatı örgütü olan Flexible Packaging Europe’un Yaz Konferansı’na Ana Sponsor oldu. Yılda iki kez düzenlenen ve ikincisi bu yıl 26-28 Haziran tarihlerinde Hollanda’nın Başkenti Amsterdam’da gerçekleştirilen konferans, Avrupa’nın dört bir yanından sektör temsilcilerini buluşturdu.

Flexible Packaging Europe, Avrupa esnek ambalaj üreticilerinin çatı örgütü olarak önemli çalışmalar gerçekleştiriyor ve üyelerini düzenlediği etkinliklerde bir araya getiriyor. Bu yıl 26-28 Haziran tarihlerinde Amsterdam’da Toyo Ink Ana Sponsorluğunda düzenlenen Yaz Konferansı, sektörün en prestijli buluşmalarından biri olarak yoğun ilgi gördü. Döngüsel ekonomi ve sürdürülebilirlik toplantıda en çok gündeme gelen başlıklar arasındaydı.

TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli, konferansta yaptığı “Toplam Ambalaj Çözümleri” konulu sunumunda esnek ambalajların dünü, bugünü ve geleceğine mercek tuttu. Benli, konuşmasında sürdürülebilir bir dünya için vazgeçilmez olan “Azalt - Yeniden Kullan - Geri Dönüştür (Reduce - Reuse – Recycle)” prensiplerine de yer verdi.

Esnek ambalaj sektörünün Avrupa’daki en büyük organizasyonu olan Flexible Packaging Europe tarafından düzenlenen Yaz Konferansı’na Ana Sponsor olarak destek vermekten ve bu önemli ağın bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Yakup Benli, “Amsterdam’da sektörün en büyük üreticileri ile bir araya gelme ve gündemdeki konuları konuşma fırsatı bulduk. Çevre dostu ürünler ve tasarımlar ambalaj sektörünün gündeminde öncelikli bir yere sahip. Yaşam döngüsü içinde daha az hammadde ve enerji kullanımı (Azalt - Reduce), daha az atık yaratma (Yeniden Değerlendir – Reuse) ve geri dönüşüm (Geri Dönüştür – Recycle) ambalajların geleceğine de yön veriyor. ‘Reduce - Reuse – Recycle’ temalı sunumumuzda bu özelliklere dikkat çektik. Ayrıca katılımcılara Toyo Ink sürdürülebilirlik vizyonunu yansıtan çevre dostu Biomass ürünleri ile su bazlı mürekkepler, laminasyon tutkalları, H-UV ve EB mürekkepleri hakkında bilgiler verdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21